Container huren Amersfoort

Container huren in Amersfoort

Woont u in Amersfoort en wilt u snel en makkelijk een grote hoeveelheid afval afvoeren? U kunt op Recycle-bak.nl meerdere soorten afvalcontainers huren die wij kunnen afleveren en ophalen in Amersfoort. Hierdoor blijft u niet lang zit met afval waar u graag van af wil. Afval kan ontstaan bij grotere klussen, zoals een verbouwing of het opruimen van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Amersfoort

Het ontstaan van afval kan bij verschillende klussen gebeuren. Een voorbeeld van een grote klus is het verbouwen van uw huis. Hierbij ontstaan afvalsoorten zoals dakleer, betonpuin en gemengd grof afval. Ook bij het aanpassen van uw tuin kan afval ontstaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn houtafval en groenafval. Natuurlijk zijn deze klussen pas echt af als u het afval heeft afgevoerd. Door bij ons een passende afvalcontainer te huren, blijft u niet met overblijvend afval zitten. Wij recyclen het afval zonder extra kosten, zodat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwijderd. Bij elke container heeft u keuze uit enkele inhoudsmaten. Hierdoor kunt u altijd een geschikte container vinden. Alle containers op onze website kunnen bezorgd en opgehaald worden in Amersfoort. Het enige dat u hoeft te doen is de container vullen met het afval!

Vergunning bij huren van containers in Amersfoort

Wanneer u een container wilt laten plaatsen in Amersfoort dient u een vergunning Tijdelijk Gebruik Gemeentegrond aan te vragen bij de gemeente. De aanvraag dient minimaal 5 dagen van tevoren ingediend te zijn.

Aan het aanvragen zitten kosten verbonden. Bij het gebruik tot 10 m2 (onze 3 m3, 6 m3 en 10 m3 containers) en korter dan een week betaalt u €50. In overige gevallen bent u €210 kwijt per vergunning. Daarnaast betaalt u belasting voor het gebruik van gemeentegrond. In 2018 bedraagt deze €0,99 per vierkante meter per week.

Meer informatie over de vergunning vindt u op de website van gemeente Amersfoort.

Wilt u een vergunning aanvragen, kunt u op deze pagina terecht.

Eenvoudig een container huren Amersfoort

Op Recyclebak.nl kunt u eenvoudig en snel een afvalcontainer bestellen die past bij uw klus. Huren via onze website biedt nog veel meer voordelen. Bij ons profiteert u namelijk van de laagste prijs, voor meer informatie hierover kunt u de voorwaarden bekijken. Het bezorgen en het ophalen van de container is bij elke prijs inbegrepen en u mag elke container 6 weken lang gebruiken. Wij kunnen de container op korte termijn leveren. Als u de container morgen nodig heeft, dan kunt u vandaag voor 12:00 uur een container huren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring