Container huren Apeldoorn

Container huren in Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en heeft u binnenkort een container nodig? Bij Recycle-bak.nl kunt u diverse containers huren voor verschillende soorten afval. Alle containers die wij aanbieden kunnen bezorgd en weer opgehaald worden in Apeldoorn. Bij diverse soorten klussen kan afval ontstaan, zoals bij het leeghalen van de tuin of bij een verbouwing in huis.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Apeldoorn

Een grote klus zoals een verbouwing of het aanpassen van de tuin is pas echt klaar als u van het afval af bent. Bij Recycle-bak.nl kunt u daarom voor elke klus een passende container vinden. Zo kunt u voor onder andere betonpuin, tuinafval en gemengd grof afval een container huren. Deze containers zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, zodat u voor kleinere en grotere klussen de juiste container kunt huren. Het voordeel van een container huren is dat u zelf het afval niet hoeft weg te brengen. Wij halen de container namelijk op als u klaar bent en wij zorgen ervoor dat het afval op duurzame wijze gerecycled wordt. Het enige dat u hoeft te doen is het huren van de container en het afval erin te leggen. Dit bespaart u een hoop tijd waardoor u een klus efficiënt aan kunt pakken. Ook heeft u geen last van afval dat in de weg ligt, aangezien u het afval meteen in de container kunt leggen.

Vergunning bij huren van containers in Apeldoorn

In Apeldoorn heeft u in sommige gevallen genoeg aan een melding maken. Dit is het geval wanneer de container voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • De maximale afmeting per container is 2,40 meter breed x 4,50 meter lang x 2,75 meter hoog.
  • De container blijft maximaal 7 dagen staan.
  • U bent bekend met de algemene voorwaarden van de gemeente Apeldoorn en past deze toe

Wanneer het object niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zult u een vergunning moeten aanvragen in Apeldoorn. Deze vergunning dient u 3 weken van te voren aan te vragen. Voor het aanvragen betaalt u geen kosten. Wanneer de vergunning goedgekeurd wordt, dient u precariobelasting te betalen. Hiervoor zult u een aanslagbiljet ontvangen.

Bij een aanvraag is het belangrijk de volgende gegevens mee te nemen:

  • De locatie waar u de container wilt plaatsen;
  • De oppervlakte die u nodig heeft*;
  • De verwachte tijdsduur van de plaatsing;
  • De voorwerpen die u wilt plaatsen (in dit geval een container).

Voor meer informatie over het aanvragen van een container in Apeldoorn, kunt u terecht op de pagina Vergunning Bouwmaterialen plaatsen op Gemeentegrond.

* Houd rekening met de volgende oppervlaktes voor onze containers:

Inhoud Oppervlakte
3 m3 container 3,5 m2
6 m3 container 7,5 m2
10 m3 container 7,5 m2
15 m3 container 17,0 m2
30 m3 container 17,0 m2

Eenvoudig een container huren in Apeldoorn

Een container huren bij Recycle-bak.nl heeft meerdere voordelen. Zo hoeft u nooit lang te wachten tot een container geleverd kan worden. Als u namelijk voor 12:00 uur bestelt, dan heeft u morgen al de container ter beschikking. U kunt de container tot wel 6 weken lang gebruiken. Tevens zijn al onze prijzen inclusief het afvoeren.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.