Container huren in Den Bosch

Container huren in Den Bosch

Bij grote klussen zoals een verbouwing of het aanpassen van de tuin komt veel afval vrij. Dit afval wilt u natuurlijk zo snel mogelijk kwijtraken. Op Recycle-bak.nl kunt u diverse containers huren voor verschillende afvalsoorten. Deze container bezorgen wij in Den Bosch en wij halen deze ook weer op. Zo kunt u voor elke klus binnen enkele minuten de juiste container vinden.

Heb ik een vergunning nodig?

Waarom een container huren in Den Bosch?

Het nadeel van klussen is dat het altijd afval oplevert, vooral als u een grote klus uitvoert. Voorbeelden van grote klussen zijn het eruit halen van een oude keuken of de tuin grondig aanpakken. Het afval wordt vaak tijdelijk in de tuin of op de oprit gelegd, maar ook daar ligt het in de weg. Bovendien kost het veel tijd om het naar een vuilstort te brengen. Als u een container huurt kunt u direct het afval daarin leggen zodat u er geen last van heeft. Voor elke klus is een geschikte container te vinden. Onze diverse containers zijn geschikt voor onder andere betonpuin, tuinafval of houtafval. De container hoeft u zelf alleen maar te huren via onze website. Wij bezorgen de container en wij halen deze ook weer op, waarna het afval op duurzame wijze gerecycled wordt. Doordat wij alle containers in verschillende afmetingen aanbieden, kunt u voor elke klus een passende container vinden.

Vergunning bij huren van containers in Den Bosch

Voor het plaatsen van een container in de gemeente van ’s Hertogenbosch heeft u in alle gevallen toestemming nodig. De vergunning hiervoor kunt u met behulp van het formulier “Aanvraag Vergunning voor het plaatsen van voorwerpen en stoffen op de weg” (PDF-bestand) aanvragen. Zorg ervoor dat u de aanvraag twee weken van tevoren indient bij de gemeente.

De kosten voor de plaatsen van een container bedragen €1,55 per m2 per week (minimaal bedrag €18,-). Ook dient u een waarborgsom te betalen van €35 euro per m2.

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente ’s Hertogenbosch.

Eenvoudig een container in Den Bosch huren

Als u in Den Bosch woont en morgen een container nodig hebt, bestel dan vandaag voor 15:00 uur een container bij ons. De container mag tot 6 weken lang bij uw huis blijven staan. De prijs voor het huren van een container is inclusief het bezorgen en ophalen. U heeft daardoor geen last van onverwachte extra kosten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring