Container huren Den Haag

Container huren in Den Haag

Bij een grote klus wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van het vrijkomende afval af. Bij Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig een container huren om het afval in op te bergen. Al onze containers kunnen gebracht en weer opgehaald worden in Den Haag. Afval kan bij diverse klussen ontstaan, waaronder bij een verbouwing of het aanpassen van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Den Haag

Het uitvoeren van een grote klus zoals een verbouwing brengt stress en puinhoop met zich mee. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van afval kunt u een container huren. Zo kunt u het afval meteen opruimen en ligt het niet in de weg. Dit zorgt voor rust en overzicht tijdens een grote klus. Ook hoeft u niet zelf het afval weg te brengen. Wij halen de container namelijk op en het afval wordt op een duurzame manier gerecycled. U hoeft dus alleen maar het afval in de container te leggen. Bij Recycle-bak.nl kunt u containers huren die geschikt zijn voor diverse soorten afval, waaronder betonpuin, gemengd grof afval en tuinafval. Hierdoor kunt u voor elke klus in en om het huis een passende container vinden. Alle containers zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, zodat u voor zowel een grote als kleine klus een goede container kunt vinden.

Vergunning bij huren van containers in Den Haag

Wilt u een container plaatsen op de openbare weg, dan heeft u in Den Haag in veel gevallen een vergunning ‘Inname Openbare Straat’ nodig. Enkel wanneer de container geen gevaar levert voor het gebruik van de weg en korter dan 9 weken staat, is een melding voldoende. Een melding kunt u tot 1 dag van tevoren indienen. Een vergunning voor containerplaatsing moet 3 weken voor plaatsing ingediend zijn.

De melding en vergunning kunnen digitaal doorgegeven worden. Voor het aanvragen van de vergunning wordt €83,- in rekening gebracht, ook als de vergunning niet verleend wordt. Het behandelen van een aanvraag door de gemeente kan ongeveer 8 weken duren. Aan het maken van een melding zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie, zoals voorwaarden voor het toekennen van de vergunning, kunt u terecht op de website van gemeente Den Haag.

Eenvoudig een container huren in Den Haag

Met een container van Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig afval opruimen. Als u vandaag voor 12:00 uur een container bestelt, dan wordt deze morgen al geleverd. U hoeft dus nooit lang op een container te wachten. Ook zijn onze prijzen inclusief het afvoeren waardoor u geen extra kosten betaalt. U mag de container tot 6 weken lang gebruiken.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.