Container huren in Deventer

Container huren in Deventer

Heeft u op korte termijn een container nodig voor een grote klus? Dan bent u bij Recycle-bak.nl aan het juiste adres. Op onze website kunt u voor diverse afvalsoorten een geschikte container huren. Zelf hoeft u alleen maar de container te huren, want wij brengen en halen deze in Deventer. Zo kunt u het afval meteen opruimen en al uw aandacht op de klus richten.

Heb ik een vergunning nodig?

Waarom een container huren in Deventer?

Afval dat vrijkomt bij klussen zorgt meestal voor rommel en u heeft minder overzicht. Het is daarom belangrijk om het afval direct op te ruimen zodat u verder kan gaan met de klus. Bij grote klussen met veel afval kan het lastig zijn om het afval op te ruimen of weg te brengen. Als u een container huurt kunt u het afval daarin leggen om de klus voort te zetten. Het type afval dat vrijkomt hangt af van de klus. Bij ons kunt u daarom verschillende containers vinden die geschikt zijn voor onder andere gemengd grof afval en houtafval. Het voordeel van een container bij ons huren is dat wij deze bezorgen en ophalen. Om het milieu te sparen zorgen wij ervoor dat uw afval gerecycled wordt. Voor elke kleine of grote klus kunt u een geschikte container bij ons vinden. Elke afvalcontainer is namelijk in meerdere formaten te huren.

Vergunning bij huren van containers in Deventer

Wanneer u gemeentegrond wil gebruiken om een container te plaatsen in de gemeente Deventer, dan moet u hier een melding van maken. Zorg ervoor dat u deze melding 5 werkdagen van tevoren indient. U krijgt van de gemeente te horen of u de gemeentegrond kunt gebruiken. Gebruik hiervoor het online formulier “Verzoek om gemeentegrond te gebruiken”.

Wanneer uw gebruik van de gemeentegrond veel gevolgen heeft voor de openbare ruimte, verloopt de procedure anders. Dit geldt wanneer:

  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken op de openbare weg is. Door uw gebruik blokkeert u de weg, waardoor er geen verkeer meer langs kan.
  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken openbaar groen is, waardoor schade aan planten kan ontstaan.
  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken meer dan 8 parkeerplaatsen inneemt. Dit geldt alleen voor betaald parkeerplaatsen en plaatsen voor vergunninghouders.

Wanneer dit het geval is kunt u alleen schriftelijk toestemming aanvragen. Vraag het benodigde formulier aan via email (gemeente@deventer.nl) of via het telefoonnummer 140570. Zorg ervoor dat u over de volgende zaken beschikt:

  1. Geldig legitimatiebewijs.
  2. Situatieschets van de betrokken grond.
  3. Beschrijving van het gewenste gebruik.

Zorg ervoor dat u in dit geval de aanvraag minimaal 10 werkdagen van tevoren ingediend is. Breng uw aanvraag en bijlagen langs bij de Balie Stadhuis, of stuur ze via post op naar:
Gemeente Deventer
Publiekscontacten vergunningen
Postbus 5000
7400 GC Deventer

Meer informatie over het aanvragen (waaronder de kosten) kunt u vinden op de pagina Gemeentegrond Gebruiken.

Eenvoudig een container in Deventer huren

Bent u woonachtig in Deventer en wilt u gebruik maken van een container? U heeft de container morgen al voor de deur staan als u er vandaag een voor 15:00 uur huurt. De container mag u tot 6 weken laten staan, daarna halen wij deze weer bij u op. De ophaalkosten en bezorgkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring