Container huren in Deventer

Container huren in Deventer

Heeft u op korte termijn een container nodig voor een grote klus? Dan bent u bij Recycle-bak.nl aan het juiste adres. Op onze website kunt u voor diverse afvalsoorten een geschikte container huren. Zelf hoeft u alleen maar de container te huren, want wij brengen en halen deze in Deventer. Zo kunt u het afval meteen opruimen en al uw aandacht op de klus richten.

Heb ik een vergunning nodig?

Waarom een container huren in Deventer?

Afval dat vrijkomt bij klussen zorgt meestal voor rommel en u heeft minder overzicht. Het is daarom belangrijk om het afval direct op te ruimen zodat u verder kan gaan met de klus. Bij grote klussen met veel afval kan het lastig zijn om het afval op te ruimen of weg te brengen. Als u een container huurt kunt u het afval daarin leggen om de klus voort te zetten. Het type afval dat vrijkomt hangt af van de klus. Bij ons kunt u daarom verschillende containers vinden die geschikt zijn voor onder andere gemengd grof afval en houtafval. Het voordeel van een container bij ons huren is dat wij deze bezorgen en ophalen. Om het milieu te sparen zorgen wij ervoor dat uw afval gerecycled wordt. Voor elke kleine of grote klus kunt u een geschikte container bij ons vinden. Elke afvalcontainer is namelijk in meerdere formaten te huren.

Vergunning bij huren van containers in Deventer

Wanneer u gemeentegrond wil gebruiken om een container te plaatsen in de gemeente Deventer, dan moet u hier een melding van maken. Zorg ervoor dat u deze melding 5 werkdagen van tevoren indient. U krijgt van de gemeente te horen of u de gemeentegrond kunt gebruiken. Gebruik hiervoor het online formulier op de website van de gemeente Deventer.

Wanneer uw gebruik van de gemeentegrond veel gevolgen heeft voor de openbare ruimte, verloopt de procedure anders. Dit geldt wanneer:

  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken op de openbare weg is. Door uw gebruik blokkeert u de weg, waardoor er geen verkeer meer langs kan.
  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken openbaar groen is.
  • De gemeentegrond die u wilt gebruiken meer dan 8 parkeerplaatsen inneemt.

Zorg ervoor dat u in dit geval de aanvraag minimaal 10 werkdagen van tevoren ingediend is. Meer informatie over het aanvragen (waaronder de kosten) kunt u vinden op de pagina Gemeentegrond Gebruiken.

Eenvoudig een container in Deventer huren

Bent u woonachtig in Deventer en wilt u gebruik maken van een container? U heeft de container morgen al voor de deur staan als u er vandaag een voor 12:00 uur huurt. De container mag u tot 6 weken laten staan, daarna halen wij deze weer bij u op. De ophaalkosten en bezorgkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.