Container huren Diemen

Wilt u een container huren in Diemen? Dan zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. U mag namelijk niet in elke gemeente zomaar een container in de openbare ruimte neerzetten.

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Diemen. Heb ik een vergunning nodig?

In de gemeente Diemen moet u een vergunning aanvragen voor het plaatsen van voorwerpen op de openbare weg. Hieronder vallen steigers, hoogwerkers, verhuisliften, bouwketen en ook containers.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina ‘Vergunningen’ op de website van de gemeente Diemen.

Ik wil een containervergunning aanvragen in Diemen, waar moet ik verder rekening mee houden?

Gezien het feit dat de doorlooptijd voor vergunningsaanvragen in Diemen iets langer is dan bij veel andere gemeentes, is het raadzaam om tijdig de aanvraag voor een vergunning in te dienen. De gemeente beslist binnen 8 weken na ontvangst van uw aanvraag, maar mag deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Verder moet u er rekening mee houden dat er mogelijk kosten zijn verbonden aan de aanvraag van een vergunning. Deze komen dus bovenop de kosten voor de huur van de container(s).

Ja, ik wil een container huren in Diemen!

Op Recycle-Bak.nl huurt u gemakkelijk diverse containers, zoals bijvoorbeeld een gipscontainer of een bouwafval en gemengd grof afval container. Wij brengen en halen de container en zorgen er tevens voor dat uw afval op de juiste manier wordt afgevoerd en verwerkt. Bestellen kan gemakkelijk en snel online en u mag de container tot 6 weken laten staan zonder extra kosten. Komt u ergens niet uit? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.