Container huren Ede

Wilt u een container huren? Dan is het goed om te weten dat er in elke gemeente specifieke regels zijn met betrekking tot het (tijdelijk) plaatsen van voorwerpen in de openbare ruimte. Hieronder leest u wat u moet weten over een container huren in Ede.

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Ede. Heb ik een vergunning nodig?

Wanneer u in Ede een container wilt neerzetten op grond die eigendom is van de gemeente, dan moet u hiervoor eerst toestemming vragen. Dit kunt u online regelen via de website van de gemeente Ede. Let op, u moet inloggen via DigiD om van een online aanvraag te doen! Het advies is om dit in elk geval twee weken van tevoren te doen. Afhankelijk van de locatie in Ede zijn er mogelijk kosten verbonden aan het gebruik van gemeentegrond.

Hoe zit het als ik in Ede een container op mijn eigen terrein wil plaatsen?

Wanneer u de container op uw eigen terrein plaatst, hoeft u daarvoor in principe geen toestemming te vragen. Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, heeft u mogelijk wel een omgevingsvergunning nodig. In dat geval adviseren we om bij het omgevingsloket een vergunningcheck te doen; daarmee kunt u achterhalen of u een vergunning nodig heeft voor uw (ver)bouwplannen.

Ja, ik wil een container huren in Ede!

Het maakt niet uit of u nu een groenafval container nodig heeft omdat u de tuin onder handen gaat nemen, of een bouwafval en grofvuil container omdat u de zolder of garage eens grondig wilt opruimen; bij Recycle-Bak.nl huurt u gemakkelijk de container die u nodig heeft. Bestellen kan gewoon online. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de laagste prijsgarantie!

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.