Container huren Eindhoven

Container huren in Eindhoven

Bent u op zoek naar een container die u voor een korte of lange periode kunt huren? Bij Recycle-bak.nl heeft u keuze uit diverse containers waarmee u makkelijk van uw afval afkomt. Alle containers die wij aanbieden kunnen wij afleveren en ophalen in Eindhoven. Zelf hoeft u dus alleen maar de container met afval te vullen. Onze containers zijn geschikt voor afval dat ontstaat bij verschillende klussen zoals een verbouwing in huis of het grondig aanpakken van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Eindhoven

Een grote klus wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk geklaard hebben. Het is dan ook zonde van de tijd als u steeds afval moet wegbrengen omdat u anders niet verder kunt. Door een container te huren kunt u het afval meteen opruimen waardoor de klus sneller verloopt. Als u eenmaal klaar bent halen wij de container weer op en wij recyclen het afval. Bij Recycle-bak.nl heeft u keuze uit meerdere containers die geschikt zijn voor een bepaald soort afval. Enkele voorbeelden van afval zijn tuinafval en betonpuin. Op basis van de klus die u gaat uitvoeren kunt u de keuze voor een bepaalde container maken. Naast het type afval kunt u ook kiezen uit verschillende afmetingen. Of u nu een kleine of een grote klus uitvoert, u kunt altijd een passende container huren.

Vergunning bij huren van containers in Eindhoven

De gemeente Eindhoven maakt onderscheid tussen open en gesloten containers. Er is geen vergunning nodig wanneer de container voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • De open container heeft een maximale inhoud van 10 m3 waarbij de inhoud is afgedekt met een dekzeil of net.
  • De gesloten container is maximaal 6 meter lang x 2,5 meter breed x 2,5 meter hoog.

Beide soorten containers mogen maximaal 5 dagen achtereen blijven staan. De voorkeur gaat uit naar geen 2 containers binnen een straal van 50 meter (gerekend vanaf het midden van één van de containers). Wanneer een container gewisseld wordt gaat een nieuwe termijn in.

Blijft de container langer staan dan 5 dagen achtereen, dan is er sprake van een bouwplaats en moet er een hek omheen geplaatst worden. Een vergunning is dan wel nodig. Dit is de vergunning voor gebruiken openbare ruimte.

Zie voor meer informatie en de kosten voor de vergunning de pagina Gebruik Openbare Ruimte.

Eenvoudig een container huren in Eindhoven

Het bestellen van een container is zo geregeld bij Recycle-bak.nl. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur een container? Dan wordt de container morgen al bij u afgeleverd. Het afleveren en ophalen van de containers is inbegrepen in elke prijs. Zo hoeft u geen extra kosten te betalen. Tevens mag u een container 6 weken lang gebruiken. Dankzij deze ruime periode heeft u de tijd om de klus zorgvuldig uit te voeren.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.