Container huren Emmeloord

Gaat u bouwen, verbouwen, slopen of opruimen en wilt u hiervoor een bouw- en sloopafval container of puincontainer huren? Dan moet u, afhankelijk van de regels die in uw gemeente van toepassing zijn, mogelijk een melding doen of toestemming vragen. Hieronder lichten we kort toe wat de regels zijn met betrekking tot een container huren in Emmeloord.

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Emmeloord. Heb ik dan een vergunning nodig?

Emmeloord valt onder de gemeente Noordoostpolder. Dit is dan ook gemeente waar u terecht kunt voor het maken van meldingen en het aanvragen van vergunningen als u in Emmeloord woont. Wanneer u een container in Emmeloord wilt huren voor sloopwerkzaamheden, dan moet u dit van tevoren melden als er meer dan 10 m3 sloopafval vrijkomt en als u asbest gaat verwijderen. Een melding moet minimaal 4 weken voor aanvang van de sloopwerkzaamheden bij de gemeente binnen zijn. Voor bouw- en sloopwerkzaamheden heeft u mogelijk een omgevingsvergunning nodig, maar het kan ook zijn dat u alleen een melding moet doen. Om erachter te komen wat op uw specifieke situatie van toepassing is, raden we aan om een vergunningcheck te doen. Dit kost u slechts enkele minuten, en u weet meteen waar u aan toe bent. Voor zowel de vergunningcheck als het maken van een melding kunt u terecht bij het omgevingsloket.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de gemeente Noordoostpolder.

Ja, ik wil een container huren in Emmeloord!

Huurt u een container via Recycle-Bak.nl, dan bent u altijd verzekerd van de allerscherpste tarieven en een uitstekende service. Bestellen doet u gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat uw container op de afgesproken datum wordt afgeleverd. Is de container vol of bent u klaar met de werkzaamheden, dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. Wij komen de container dan weer ophalen en verzorgen de afvoer van uw afval.

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.