Container huren Enschede

Container huren in Enschede

Gaat u binnenkort starten met een grote klus en woont u in Enschede? Bij Recycle-bak.nl kunt u voor diverse soorten afval een container huren. Deze containers worden door ons geleverd en weer opgehaald in Enschede. Dankzij een container kunt u makkelijk en snel afval wegbrengen. Afval kan ontstaan bij verschillende klussen, zoals het verbouwen van een huis, het aanpassen van de tuin of het opruimen van de zolder.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Enschede

Het uitvoeren van een grote klus zoals een verbouwing of een tuinrenovatie duurt meestal lang en vergt veel energie. Om deze klussen zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u een container huren zodat u het afval meteen op kunt ruimen. U blijft daardoor niet onnodig met afval zitten en u hoeft ook niet steeds zelf afval weg te brengen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het uitvoeren van de klus. Bij Recycle-bak.nl kunt u containers voor diverse soorten afval huren. Enkele voorbeelden van afval zijn tuinafval, betonpuin en houtafval. Tevens heeft u bij elke container keuze uit meerdere maten. U kunt daardoor altijd een passende container voor uw klus vinden. Wij halen de container op als u deze niet meer nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het afval op een duurzame manier gerecycled wordt. Het huren van een container is dus ook goed voor het milieu.

Vergunning bij huren van containers in Enschede

Wanneer u een container wilt laten plaatsen in Enschede, dan dient u op zijn minst een melding te maken. Aan de melding zijn geen extra kosten verbonden en kan gedaan worden via de website van de gemeente Enschede.

In sommige gevallen heeft u een ontheffing nodig. De kosten voor de leges van deze ontheffing bedragen €212,60 en moeten ook betaald worden als de ontheffing niet toegekend wordt. Het aanvragen van de ontheffing kan gedaan worden via de website van de gemeente Enschede.

In de volgende gevallen moet een ontheffing aanvragen als u een container wilt plaatsen:

  • op een fietspad, rijbaan of nabij kruisingen,
  • op calamiteitenroutes,
  • nabij een uitweg,
  • op of nabij een busbaan/busroute,
  • op of nabij brandkranen/kabels/leidingen,
  • in de onmiddellijke nabijheid van een beschermwaardige boom,
  • in het stadserf van Enschede. In dit geval heeft u ook een stadserfvergunning nodig. Zie ook Toegang tot Stadserf.

Voor zowel de melding als de ontheffing geldt dat deze minimaal 15 werkdagen van tevoren ingediend moeten zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van gemeente Enschede.

Eenvoudig een container huren in Enschede

Het bestellen van een container bij Recycle-bak.nl heeft meerdere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld nooit lang te wachten tot een container geleverd wordt. Als u vandaag voor 12:00 uur bestelt, dan wordt de container morgen al geleverd. Onze prijzen zijn inclusief het afleveren en ophalen van de container en u mag de container in totaal 6 weken gebruiken. Zo hoeft u niet te haasten met het afronden van uw klus.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.