Container huren Groningen

Container huren in Groningen

Woont u in Groningen en wilt u een container huren? Op Recycle-bak.nl kunt u voor diverse soorten afval een container huren. Deze containers kunnen gebracht en opgehaald worden in Groningen. Het huren van een container is een makkelijke methode om snel van afval af te komen. Afval kan op diverse manieren ontstaan, bijvoorbeeld bij grote klussen zoals verbouwingen, een tuinrenovatie of het opruimen van het hele huis.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Groningen

Bij grote klussen wilt u graag zo snel mogelijk van het restafval af. Door een container te huren kunt u al het afval in één keer laten afvoeren, zodat u niet lang met afval blijft zitten. Een klus is tenslotte pas klaar als het afval ook weggebracht is. Aangezien elke klus anders is en ook ander afval met zich meebrengt, bieden wij containers voor diverse soorten afval aan. Hierbij kunt u denken aan houtafval, betonpuin en gemengd grof afval. Het materiaal dat u in de container legt wordt door ons op een duurzame manier gerecycled. U heeft bij elke container keuze uit diverse afmetingen, waardoor u altijd een passende container voor uw klus kunt vinden. Doordat alle containers door ons worden geleverd en opgehaald, hoeft u alleen maar de container met het afval te vullen!

Vergunning bij huren van containers in Groningen

Voor Groningen geldt dat bij het plaatsen van een container altijd een melding gemaakt moet worden. Bij het plaatsen van een container kleiner dan 10 m3 is een melding voldoende. In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig. Bijvoorbeeld wanneer de plaatsing langer dan 1 week is of als het oppervlak groter is dan 6 m². Per aanvraag wordt beoordeeld door de gemeente of een melding voldoende is, of dat een vergunning geregeld moet worden.

Zowel de melding als de vergunningaanvraag kan gedaan worden met het formulier Aanvraag Vergunning Tijdelijk Gebruik Gemeentegrond. U kunt ook naar het Loket Bouwen en Wonen van de gemeente. Kosten voor de vergunning bedragen €66,40. Daarnaast is er ook nog bijkomende precariobelasting die u dient te betalen voor het gebruik van de gemeentegrond.

Meer informatie kunt u vinden op pagina Gemeentegrond Tijdelijk Gebruiken.

Eenvoudig een container huren in Groningen

Via Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig een container huren als u in Groningen woont. Containers die Voor 12:00 uur besteld worden, staan de volgende dag al bij u klaar. Als u bij ons een container huurt dan profiteert u van meerdere voordelen. Zo zijn de prijzen inclusief het afvoeren van de container, waardoor u geen extra kosten hoeft te betalen. Tevens mag u 6 weken lang gebruik maken van een container. U heeft daardoor voldoende tijd om een grote klus af te ronden.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.