Container huren in Assen

Wilt u een container huren in Assen voor het afvoeren van grote hoeveelheden afval? Dan kunt u deze container niet zomaar overal neer laten zetten. Hieronder leest u welke regels van toepassing zijn in de gemeente Assen.

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Assen. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in Assen en kunt u deze niet kwijt op eigen terrein? Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan in de meeste gevallen gebruik maken van gemeentegrond. U moet hiervoor wel eerst toestemming aanvragen bij de gemeente. U neemt contact op met de gemeente Assen, waarna u een geldig identiteitsbewijs, een situatieschets (eventueel met foto) en een beschrijving van wat u gaat doen aanlevert. Ook dient u aan te geven wanneer u met de werkzaamheden wilt starten. De gemeente Assen zal binnen 8 weken na het indienen van uw aanvraag een beslissing nemen. Deze termijn mag eenmaal verlengd met 6 weken verlengd worden, dus het is raadzaam om uw aanvraag ruim van tevoren in te dienen.

 

Moet ik rekening houden met bijzonderheden als ik werkzaamheden moet uitvoeren in de binnenstad van Assen?

Bouwbedrijven die werkzaamheden moeten uitvoeren in de binnenstad van Assen, kunnen via het E-loket een tijdelijke parkeervergunning voor werkzaamheden aanvragen. Zij kunnen dan tegen een speciaal tarief onbeperkt op straat parkeren.

 

Ja, ik wil een container huren in Assen!

Heeft u reeds toestemming van de gemeente Assen om een container neer te zetten? Dan kunt u via Recycle-Bak.nl uw container te bestellen. U kunt bij ons terecht voor onder andere bouwafval en gemengd grof afval containers en gipscontainers. Wij regelen het brengen en ophalen van de container, alsmede het afvoeren van uw afval. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de meest aantrekkelijke tarieven en een prima service!

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.