Container huren in Goirle

Gaat u slopen, renoveren of grondig opruimen? Dan is een container huren de makkelijkste manier om van uw afval af te komen. Wilt u een container huren in Goirle, dan is het echter wel van belang dat u vooraf uitzoekt of en waar u deze container mag neerzetten. Het kan namelijk zo zijn dat u eerst toestemming moet vragen aan de gemeente Goirle.

Ik wil een container huren in Goirle. Heb ik een toestemming van de gemeente nodig?

Of u toestemming moet aanvragen voor het plaatsen van een container, hangt van uw specifieke situatie af. Op de website van de gemeente Goirle staat op dit moment geen informatie met betrekking tot het plaatsen van objecten in de openbare ruimte. U kunt daarom het beste even contact opnemen met de gemeente. Dit kan telefonisch op nummer (013) 5310 610 of per mail via info@goirle.nl.

 

Heb ik in Goirle ook een vergunning nodig?

Wilt u een container huren omdat u bijvoorbeeld een boom in uw tuin wilt kappen, iets wilt slopen of juist iets wilt aanbouwen? Dan moet u mogelijk ook een melding doen of een omgevingsvergunning aanvragen. U kunt het beste even een vergunningcheck doen via het Omgevingsloket om te bekijken wat er precies vereist is.

 

Ja, ik wil een container huren in Goirle!

Heeft u eventuele toestemming van de gemeente Goirle of een omgevingsvergunning inmiddels geregeld? Bij Recycle-Bak.nl kunt u online diverse containers huren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een groenafval container of een houtcontainer. Wij komen de container brengen, halen deze op en verzorgen tevens de afvoer van uw afval. Wel zo makkelijk! Neem bij vragen gerust contact met ons op, we helpen u graag.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.