Container huren in Oosterhout

Gaat u een container huren in Oosterhout en kunt u deze niet op eigen terrein kwijt? Dan kunt u de container niet zomaar in de openbare ruimte neerzetten; hieronder leest u wat u moet weten.

Ik wil een container huren in Oosterhout. Heb ik een vergunning nodig?

Zowel particulieren als bedrijven in Oosterhout kunnen tijdelijk gebruik maken van gemeentegrond om een afvalcontainer neer te zetten. U dient hiervoor wel eerst toestemming te vragen bij de gemeente Oosterhout. Dit kan via het Omgevingsloket, waar u met uw DigiD kunt inloggen. We adviseren u om uw aanvraag zo snel mogelijk in te dienen; de meeste gemeentes hanteren namelijk een doorlooptijd van 6 tot 8 weken voor het verwerken van dergelijke aanvragen.

 

Waar moet ik verder rekening mee houden als ik toestemming wil vragen voor het plaatsen van een container in Oosterhout?

Voor tijdelijk gebruik van gemeentegrond moet u leges betalen. De actuele tarieven kunt u terugvinden in de legesverordening op de website van de gemeente Oosterhout. Ook moet u precariobelasting afdragen – de hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat de container in beslag neemt, en hoe lang u de container laat staan.

 

Ja, ik wil een container huren in Oosterhout!

Op Recycle-Bak.nl huurt u voordelig diverse containers, waaronder een bouwafval container en een gipscontainer. Wij brengen en halen de container(s) en zorgen ervoor dat uw afval op de juiste manier wordt afgevoerd en verwerkt – dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen, dus u weet precies waar u aan toe bent. U mag de container zonder extra kosten tot 6 weken laten staan. Komt u ergens niet uit? Neem dan even contact met ons op.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.