Container huren in Roosendaal

Wilt u een container huren in Roosendaal maar kunt u deze niet op eigen terrein kwijt? Dan moet u of een melding doen bij de gemeente, of een vergunning aanvragen om de container tijdelijk in de openbare ruimte te mogen plaatsen.

Ik wil een container huren in Roosendaal. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in Roosendaal die u voor maximaal 28 dagen op de openbare grond zet? En is het mogelijk om minimaal 1,5 meter aan vrije doorgang voor voetgangers aan te houden? Dan hoeft u alleen een melding te maken bij de gemeente Roosendaal. Wilt u de container langer laten staan, kunt u niet minimaal 1,5 meter aan vrije doorgang overlaten, en/of wilt u meer dan 4 objecten neerzetten? Dan moet u een zogeheten objectvergunning aanvragen. Meer informatie kunt u vinden op de website van gemeente Roosendaal.

 

Ik weet niet of ik een objectvergunning nodig heb, wat nu?

Indien u vragen heeft met betrekking tot het tijdelijk plaatsen van containers in Roosendaal, kunt u het beste even contact opnemen met de gemeente. Dit kan telefonisch op nummer 0165-140165 of door een mailtje te sturen naar bouwen@roosendaal.nl.

 

Ja, ik wil een container huren in Roosendaal!

Als u eenmaal bevestiging heeft gekregen dat u een container op de gewenste plek mag neerzetten, kunt u bij Recycle-Bak.nl terecht voor het huren van de container die u nodig heeft. Zo leveren wij puincontainers voor renovatie- en sloopwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook grondcontainers en groencontainers voor het onder handen nemen van de tuin. Onze aantrekkelijke all-in tarieven zijn inclusief het brengen en ophalen van de container en het afvoeren van uw afval. Daarbij mag u de container tot 6 weken laten staan zonder extra kosten. Dat is wel zo fijn om te weten!

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.