Container huren in Stadskanaal

U wilt een container huren in Stadskanaal, bijvoorbeeld voor sloop- of renovatiewerkzaamheden of omdat u eens grondig wilt gaan opruimen? Als u deze container op uw eigen terrein kwijt kunt is dat ideaal, echter is dit niet altijd mogelijk. Hoe zit het in Stadskanaal als u een container in de openbare ruimte wilt neerzetten?

Ik wil een container huren in Stadskanaal. Heb ik een vergunning nodig?

Het is in Stadskanaal niet toegestaan om zomaar een container op of aan de weg te plaatsen als daarmee de openbare functie van de weg belemmerd wordt. Dit geldt ook voor stoepen en bermen. U moet dan eerst een ontheffing aanvragen bij de gemeente. Dit kunt u doen door het aanvraagformulier te downloaden en in te vullen. U kunt het dan opsturen naar de gemeente of langsbrengen bij het gemeentehuis – in dat laatste geval dient u wel even een afspraak te maken.

 

Ik wil een ontheffing aanvragen in Stadskanaal, waar moet ik verder rekening mee houden?

U dient de aanvraag voor de ontheffing minimaal 8 weken van tevoren in te dienen. Verder dient u er rekening mee te houden dat er kosten verbonden zijn aan een ontheffing om een container in Stadskanaal op of aan de weg te plaatsen. In 2023 geldt een tarief van €40,-.

 

Ja, ik wil een container huren in Stadskanaal!

Een container huren in Stadskanaal doet u gemakkelijk via Recycle-Bak.nl. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van onder andere houtafval containers en gipscontainers. Uiteraard tegen de meest aantrekkelijke all-in tarieven! Containers die op werkdagen voor 12:00 besteld zijn kunnen de volgende werkdag al geleverd worden. Is de container vol of bent u klaar met de werkzaamheden? Dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. Wij zorgen dat de container wordt opgehaald en uw afval afgevoerd en waar mogelijk gerecycled wordt.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.