Container huren in Zoetermeer

Heeft u sloop- of (ver)bouwwerkzaamheden op de planning staan? Of een ander project waarbij een grote hoeveelheid afval vrijkomt? Dan is het huren van een container een uitstekende manier om dat afval kwijt te kunnen. Wilt u een container huren in Zoetermeer die u niet op eigen terrein kwijt kunt, dan moet u echter wel rekening houden met de regels die in de gemeente Zoetermeer van toepassing zijn.

Ik wil een container huren in Zoetermeer. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in Zoetermeer en deze tijdelijk op of aan de weg neerzetten? Als u de container korter dan 7 dagen wilt laten staan en de doorgang niet belemmert, dan hoeft u geen melding te doen. Wilt u de container langer dan 7 dagen laten staan, dan moet u eerst een ontheffing aanvragen bij de gemeente Zoetermeer. Dit kunt u online regelen. Meer informatie kunt u lezen op de website van gemeente Zoetermeer.

Moet ik betalen voor een ontheffing?

Indien de ontheffing voor het plaatsen van een container op of aan de weg wordt toegekend, dan moet u er rekening mee houden dat hier kosten aan verbonden zijn. De hoogte van het bedrag wordt bepaald door hoe lang u de container wilt laten staan. In 2020 gelden de onderstaande tarieven:

  • 1 dag: €10,19
  • 1 dag tot 1 week: €40,12
  • 1 week tot 1 maand: €99,95
  • Meer dan 1 maand: €200,72

Ja, ik wil een container huren in Zoetermeer!

Een container huren in Zoetermeer? Dat regelt u snel en gemakkelijk via Recycle-Bak.nl! Wij verhuren verschillende soorten afvalcontainers, onder andere voor bouwafval en gemengd grof afval, schoon puin en houtafval. Onze voordelige huurtarieven zijn inclusief het brengen en ophalen van de container en het afvoeren van uw afval. U mag de container tot 6 weken laten staan zonder extra kosten.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.