Container huren Lelystad

Container huren in lelystad

Begint u binnenkort aan een grote klus en woont u in Lelystad? Dan kunt u overwegen om een afvalcontainer te huren via Recycle-bak.nl. Op onze website vindt u diverse containers die wij bezorgen en weer ophalen. Afval kan ontstaan bij zowel grote als kleine klussen, zoals bij het opruimen van de zolder of bij het aanpassen van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Lelystad

Bij zowel grote als kleine klussen kunnen verschillende soorten afval ontstaan. Aan de hand van het soort klus kunt u nagaan welke soorten afval bij uw klus gaan ontstaan. Bij enkele aanpassingen in de tuin zal u bijvoorbeeld houtafval en groenafval overhouden, terwijl u bij het verbouwen van de keuken vooral betonpuin en gemengd grof afval zult tegenkomen. Deze soorten afval wilt u natuurlijk zo snel mogelijk wegbrengen zodat de klus volledig geklaard is. Wij helpen u hierbij doordat u via onze website verschillende containers kunt huren. Elke container is geschikt voor een bepaald type afval en u heeft keuze uit enkele inhoudsmaten. Daarnaast recyclen wij het afval, zodat het milieu er zo min mogelijk onder lijdt. Alle containers kunnen wij brengen en weer ophalen in Lelystad. Zelf hoeft u dus alleen maar de container te huren en met afval te vullen.

Vergunning bij huren van containers in Lelystad

Wanneer u een afvalcontainer wilt plaatsen, hoeft u geen vergunning aan te vragen. Wel zult u tijdig een melding moeten maken bij de wijkopzichter en moet u aangeven hoelang de container blijft staan.

Wanneer u een afvalcontainer nodig heeft in het centrum van Lelystad, dient de container afgesloten te kunnen worden. In dit geval heeft u bij ons enkel keuze uit de gesloten 10 kuub containers. Ook dient u bij plaatsing in het centrum de container binnen hekken te plaatsen.

Ten slotte wordt het op prijs gesteld als u omwonenden op de hoogte stelt van de plaatsing van de afvalcontainer.

Eenvoudig een container huren Lelystad

U kunt via Recyclebak.nl voor elke klus snel en eenvoudig een afvalcontainer huren. Daarnaast heeft het huren bij ons nog veel meer voordelen. Een voorbeeld hiervan is dat de kosten voor het bezorgen en het ophalen in de kosten inbegrepen zijn. U kunt de container in totaal 6 weken lang gebruiken en wij garanderen u de laagste prijs. Als u op korte termijn een container nodig heeft, dan kunnen wij u hierbij helpen. Als u vandaag voor 12:00 uur een container huurt bezorgen wij die morgen al!

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring