Container huren Lelystad

Het maakt niet uit of het nu gaat om een grondige opruimbeurt, een verbouwing of renovatiewerkzaamheden; bij al dit soort klussen is het wel zo fijn als u zich niet druk hoeft te maken over het afvoeren van het afval dat vrijkomt. Een container huren in Lelystad is dan een uitstekende oplossing. Wanneer u dit regelt via Recycle-Bak.nl, dan profiteert u van de laagste prijsgarantie én de beste service!

 

 

Een container in Lelystad huren, hoe gaat dat in zijn werk?

Via de website van Recycle-Bak.nl bestelt u de container die u nodig heeft gewoon online. Tijdens het bestellen kunt u meteen de gewenste afleverdatum selecteren. Nadat wij de container op het opgegeven adres hebben afgeleverd, mag u deze tot 6 weken laten staan zonder dat u hier extra kosten voor kwijt bent. Is de container vol of heeft u hem niet langer nodig? Dan hoeft u ons alleen maar even te bellen en een afspraak te maken voor het ophalen van de container. De huurprijs is inclusief het bezorgen en ophalen van de container en het verwerken van uw afval.

Wat zijn de voordelen van een afvalcontainer huren in Lelystad?

Voor het huren van containers in Lelystad bent u bij Recycle-Bak.nl aan het juiste adres. Als u van onze diensten gebruik maakt, profiteert u namelijk van een aantal belangrijke voordelen:

  • U draagt bij aan een beter milieu. Door gebruik te maken van verschillende soorten afvalcontainers, maken we het makkelijk om afval direct te scheiden. Zo zorgen we er samen voor dat er zoveel mogelijk gerecycled kan worden.
  • Het scheelt u tijd en moeite. U hoeft niet heen en weer te rijden naar de milieustraat of geschikt vervoer te regelen; u kunt zich gewoon op uw werkzaamheden richten, wij regelen de rest.
  • We kunnen snel leveren. Als u vandaag voor 12:00 een bestelling plaatst, kunnen wij de container de volgende werkdag al op het gewenste adres bezorgen.
  • U weet waar u aan toe bent wat betreft kosten. Bij Recycle-Bak.nl hanteren we all-in tarieven. U betaalt dus een vast bedrag voor de huur van de container, inclusief het leveren en ophalen en het verwerken van het afval.
  • We denken met u mee. Twijfelt u over welk containerformaat u nodig heeft? Vaak kunnen wij op basis van foto’s wel een goede inschatting maken. Mail ons gerust, we adviseren u graag.

Welke soorten containers in Lelystad kan ik huren?

Recycle-Bak.nl levert aparte containers in Lelystad voor bouwafval en gemengd grof afval, puin, hout, groenafval, grond en gips. Elke container is leverbaar in verschillende afmetingen, met een inhoud van 3m3 tot en met 30m3. Alle containers zijn open containers; alleen de 10m3 kuub container is ook in een gesloten uitvoering beschikbaar.

Container Lelystad huren: waar moet ik verder op letten?

We scheiden ons afval om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk gerecycled kan worden. Maar dat is alleen mogelijk als het afval ‘zuiver’ genoeg is. Met andere woorden, als er niet te veel dingen in de container zitten die er niet in horen. Om een voorbeeld te geven: papier recyclen is nagenoeg onmogelijk wanneer er plastic tussen zit of als het papier vet is. Dat is dus de reden dat pizzadozen niet bij het oud papier mogen! Dit principe gaat ook op voor andere afvalsoorten. Zo mag er bijvoorbeeld geen gips in een puincontainer, en geen geïmpregneerd schuttingdeel in een houtcontainer. Wanneer er wordt geconstateerd dat het te veel tijd en geld kost om al die niet-toegestane dingen uit het ingezamelde afval te halen, komt alles alsnog in de verbrandingsoven terecht. Dat zou zonde zijn! Daarom vragen we u om vooraf goed te kijken naar wat voor afval u verwacht kwijt te moeten en op basis daarvan de juiste container(s) te bestellen.

Ja, ik wil een container huren in Lelystad!

Wilt u een container huren in Lelystad? Bij Recycle-Bak.nl is dat zo geregeld! Ook als u op korte termijn een container in Lelystad nodig heeft kunt u bij ons terecht. Plaatst u vandaag voor 12:00 uw bestelling, dan kunnen wij de container morgen al brengen. Mocht u ergens niet uit komen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 035-6013861 en per mail via klantenservice@recycle-bak.nl.