Container huren Maastricht

Container huren in Maastricht

Woont u in Maastricht en wilt u een container huren? Voor diverse soorten afval kunt u een geschikte container vinden bij Recycle-bak.nl. De containers die wij aanbieden kunnen zowel bezorgd als opgehaald worden in Maastricht. Verschillende soorten afval kunnen ontstaan bij grote klussen zoals het leeghalen van een huis of het opnieuw inrichten van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Maastricht

Een grote klus zoals het aanpassen van de tuin kan een puinhoop en stress opleveren. Als u zo min mogelijk last witl hebben van het vrijgekomen afval, dan kunt u een container huren. U kunt het afval dan meteen opruimen zodat het niet in de weg ligt. Zo houdt u meer overzicht tijdens het aanpakken van de klus. Een ander voordeel is dat u het afval niet zelf weg hoeft te brengen. Als u eenmaal klaar bent halen wij de container weer op en wij laten het afval op een duurzame manier recyclen. Dit is beter voor het milieu en u hoeft zelf alleen de container met afval te vullen. U kunt bij Recycle-bak.nl containers huren voor diverse soorten afval, zoals voor betonpuin, houtafval en gemengd grof afval. Op basis van de klus die u gaat uitvoeren kunt een keuze voor een container maken. Naast het soort afvalcontainer heeft u ook keuze uit meerdere afmetingen. U kunt daardoor altijd een passende container vinden voor uw klus.

Vergunning bij huren van containers in Maastricht

Voor het plaatsen van een container in de gemeente Maastricht kunt u het beste een vergunning aanvragen. Aan de hand van uw aanvraag zal de gemeente beoordelen of u een vergunning nodig heeft en of deze verleend wordt. Zorg ervoor dat de aanvraag minimaal 3 weken van tevoren is ingediend. Wanneer u dit later doet, zijn de kosten voor de aanvraag hoger.

U kunt de aanvraag digitaal indienen, via post of via het loket. Kiest u voor digitaal, gebruik dan DigiD (voor particulieren) of eHerkenning (voor bedrijven).
Wilt u per post de aanvraag wilt indienen? Vul dan het formulier Tijdelijk Gebruik Bouwopstellen in en stuur deze naar gemeente Maastricht, team Vergunnen ORHP, Veiligheid en Leefbaarheid. Wilt u de aanvraag aan het loket doen, maak dan een afspraak (met DigiD of zonder DigiD).

Zorg ervoor dat u bij uw aanvraag de volgende informatie meelevert:

  • uw persoonlijke gegevens
  • gegevens van de plaats waar u het object wilt plaatsen
  • de reden van de plaatsing
  • een situatieschets

Overige informatie, zoals kosten en precariobelasting, kunt u hier vinden op de website van Gemeente Maastricht

Eenvoudig een container huren in Maastricht

Als u binnenkort een grote klus gaat aanpakken is het van belang dat u een container regelt. Bij Recycle-bak.nl hoeft u gelukkig nooit lang te wachten. Wilt u de container morgen bezorgd laten worden? Dan dient u vandaag voor 12:00 uur de container te bestellen. U mag tot 6 weken lang gebruik maken van de container. Ook zijn de kosten van het afvoeren van de container inbegrepen in de prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring