Container huren Nieuwegein

Container huren in Nieuwegein

Bent u van plan om met een grote klus te starten en woont u in Nieuwegein? Het huren van een afvalcontainer is dan een handig idee. U kunt op Recycle-bak.nl diverse containers huren die voor verschillende soorten afval geschikt zijn. Wij brengen en halen de containers. Afval kan bij verschillende klussen ontstaan, zoals bij het opnieuw inrichten van de tuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Nieuwegein

Of u nu een grote of een kleine klus gaat uitvoeren, in beide gevallen zal er afval ontstaan. Het soort klus zal voor een bepaald soort afval zorgen. Als u bijvoorbeeld de badkamer gaat verbouwen, dan kunnen afvalsoorten zoals betonpuin en gemengd grof afval ontstaan. Houtafval en groenafval ontstaan juist weer bij klussen in en om de tuin. Vaak is overblijvend afval een doorn in het oog van mensen die klussen aanpakken. Om hier snel weer van af te zijn kunt u bij ons een afvalcontainer huren. Zoals onze naam al aangeeft zorgen wij ervoor dat het afval gerecycled wordt. Bij elke container heeft u keuze uit enkele kubieke maten. Wij leveren en halen alle containers in Nieuwegein, waardoor u zelf alleen een container hoeft te huren en te vullen met het afval.

Vergunning bij huren van containers in Nieuwegein

Heeft u een container nodig in Nieuwegein, dan moet u een objectvergunning aanvragen. Dit kan via de website van de gemeente. Geef bij uw aanvraag de volgende zaken op:

  • Duur van de plaatsing
  • Afmetingen van de te plaatsen objecten
  • Kopie van tekening of foto van het werkterrein. Geef hierbij alle te plaatsen objecten aan.

Meer informatie vindt u op de pagina Tijdelijk Plaatsen van Voorwerpen in Openbare Ruimte.

Eenvoudig een container huren Nieuwegein

Voor elke klus kunt u via Recyclebak.nl een geschikte afvalcontainer huren. Door het huren van een container bij ons kunt u van enkele voordelen profiteren. U hoeft bijvoorbeeld geen extra kosten te betalen voor het brengen en het ophalen van de container. Het enige dat u hoeft te doen is het afval in de container te leggen. De container mag u in totaal 6 weken gebruiken. Als u op korte termijn een container nodig heeft dan kunt u ook bij ons terecht. Morgen bezorgen wij de container als u vandaag voor 12:00 uur een container huurt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring