Container huren Nijkerk

Gaat u in de tuin bezig en wilt u een groenafval container of grondcontainer huren om uw afval kwijt te kunnen? Of heeft u een container nodig voor (ver)bouw- of sloopwerkzaamheden? Dat is geen probleem als u over eigen grond beschikt. Maar als u een container op straat moet plaatsen, dan moet u eerst uitzoeken of dat wel mag in uw gemeente. Hoe zit dat precies met een container huren in Nijkerk?

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Nijkerk. Heb ik een vergunning nodig?

Als u in Nijkerk (tijdelijk) gebruik wilt maken van gemeentegrond om een container te plaatsen, heeft u toestemming nodig van de gemeente. Bij de aanvraag voor toestemming moet u aangeven waarvoor u de grond wilt gebruiken, wanneer en voor hoe lang. Ook dient u een situatieschets en een (kopie van een) geldig legimitatiebewijs aan te leveren. In bepaalde gevallen kan het zijn dat u eerst een vergunning moet aanvragen. Bij het online omgevingsloket kunt u een vergunningcheck doen om te achterhalen of dit ook in uw situatie van toepassing is. Voor meer informatie met betrekking tot het gebruik van de openbare ruimte kunt u terecht op de website van de gemeente Nijkerk.

Ja, ik wil een container huren in Nijkerk!

Heeft u inmiddels toestemming van de gemeente gekregen om een container neer te zetten? Dan kunt u bij Recycle-Bak.nl terecht om de gewenste container te huren. Onze containers zijn te bestellen met een inhoud van 3m3 tot en met 30m3 en dus ideaal voor zowel kleine als grootschalige werkzaamheden. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van de allerscherpste tarieven! Komt u ergens niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen!

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.