Container huren Nijmegen

Container huren in Nijmegen

Het huren van een container is erg handig als u van plan bent om een grote klus uit te voeren. Bij Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig een container huren die gebracht en weer opgehaald kan worden in Nijmegen. Met zo’n container kunt u afval gelijk opruimen en blijft u er niet mee zitten. Wij bieden diverse containers aan die voor verschillende soorten afval geschikt zijn.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Nijmegen

Het type afval dat vrijkomt is afhankelijk van de klus die uitgevoerd wordt. Zo komen betonpuin en dakafval vaak voor bij verbouwingen in huis. Bij het opruimen van de tuin heeft u te maken met onder andere tuinafval. Om elke klus zo soepel mogelijk te laten verlopen biedt Recycle-bak.nl diverse containers aan die geschikt zijn voor een bepaald type afval. Op basis van de klus die u gepland heeft kunt u de juiste container uitkiezen. Ook heeft u keuze uit meerdere formaten per type container. Het grote voordeel van het huren van een container is dat u geen tijd kwijt bent aan het wegbrengen van afval. In plaats daarvan legt u het afval meteen in de container zodat u weer verder kunt met de klus. Als u eenmaal klaar bent halen wij de container weer op en wij recyclen uw afval.

Vergunning bij huren van containers in Nijmegen

Wanneer u een container wilt plaatsen op de openbare weg in Nijmegen moet een melding maken, of een vergunning aanvragen. Een melding is voldoende wanneer:

De melding dient uiterlijk om 09:00, minimaal 24 uur voor de start van de werkzaamheden ingediend te worden. Na indiening ontvangt u een bevestiging, waarnaar u de container kunt plaatsen. Het doorgeven van de melding is gratis, maar u betaalt wel precariokosten voor het gebruik van openbare grond.

Voldoet u niet aan een van de drie bovenstaande vereisten, dan dient u een vergunning aan te vragen. Een vergunningaanvraag moet minimaal 3 weken voor de start van de plaatsing ingediend worden. Zorg ervoor dat u bij de vergunningaanvraag een duidelijke situatieschets toevoegt, eventueel aangevuld met een foto van de situatie.

Zowel de melding als de vergunningaanvraag kunt u hier doen. Bij zowel de melding als de vergunning betaalt u precariokosten. Bij een vergunning komen hier ook leges bovenop. De kosten hiervan, evenals alle andere informatie over de melding en vergunning voor de gemeente Nijmegen vindt u hier.

Eenvoudig een container huren in Nijmegen

Heeft u op korte termijn een afvalcontainer nodig? Als u bij Recycle-bak.nl voor 12:00 uur bestelt, dan staat de container morgen al voor uw huis. Tevens profiteert u bij ons van nog meer voordelen. Alle prijzen zijn inclusief het afleveren en ophalen van de container. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kunt u de container maximaal 6 weken lang gebruiken, zodat u genoeg tijd heeft om de klus volledig uit te voeren en het afval op te ruimen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring