Container huren Nijmegen

Container huren in Nijmegen

Het huren van een container is erg handig als u van plan bent om een grote klus uit te voeren. Bij Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig een container huren die gebracht en weer opgehaald kan worden in Nijmegen. Met zo’n container kunt u afval gelijk opruimen en blijft u er niet mee zitten. Wij bieden diverse containers aan die voor verschillende soorten afval geschikt zijn.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Nijmegen

Het type afval dat vrijkomt is afhankelijk van de klus die uitgevoerd wordt. Zo komt betonpuin vaak voor bij verbouwingen in huis. Bij het opruimen van de tuin heeft u te maken met onder andere tuinafval. Om elke klus zo soepel mogelijk te laten verlopen biedt Recycle-bak.nl diverse containers aan die geschikt zijn voor een bepaald type afval. Op basis van de klus die u gepland heeft kunt u de juiste container uitkiezen. Ook heeft u keuze uit meerdere formaten per type container. Het grote voordeel van het huren van een container is dat u geen tijd kwijt bent aan het wegbrengen van afval. In plaats daarvan legt u het afval meteen in de container zodat u weer verder kunt met de klus. Als u eenmaal klaar bent halen wij de container weer op en wij recyclen uw afval.

Vergunning bij huren van containers in Nijmegen

Wanneer u een container wilt plaatsen op de openbare weg in Nijmegen moet u een melding maken, of een vergunning aanvragen. U maakt een melding wanneer u maximaal 4 objecten plaatst en maximaal 4 weken werktijd nodig heeft. U vraagt een vergunning aan wanneer u meer dan 4 objecten plaatst of u meer dan 4 weken werktijd nodig heeft. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U mag met uw melding of vergunning ook plaatsen staan waar betaald parkeren geldt.
Het invullen van het formulier op de website van de gemeente Nijmegen zal duidelijk maken of een melding of vergunning nodig is in uw situatie.

Bij het maken van een melding of het aanvragen van een vergunning moet u het volgende aangeven:

  • Om welke soort bouwmaterialen het gaat;
  • Het aantal bouwmaterialen er geplaatst gaan worden;
  • Wat de lengte, breedte en hoogte van de bouwmaterialen zijn;
  • Waar u de bouwmaterialen gaat plaatsen en;
  • Wanneer u de bouwmaterialen wilt gaan plaatsen.

De melding dient uiterlijk om 09:00, minimaal 24 uur voor de start van de werkzaamheden ingediend te worden. Een vergunningaanvraag moet minimaal 3 weken voor de start van de plaatsing ingediend worden. Als u niet zeker bent of u in uw situatie een vergunning nodig heeft is het aan te raden dit tijdig te controleren. Controleer daarnaast of u een inrijontheffing of parkeerontheffing nodig heeft (afhankelijk van de plaatsing van de container en tijd waarop deze wordt geplaatst).

Bij een melding en een vergunning betaalt u geen extra kosten voor het gebruik van openbare grond. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de gemeente Nijmegen.

Eenvoudig een container huren in Nijmegen

Heeft u op korte termijn een afvalcontainer nodig? Als u bij Recycle-bak.nl voor 12:00 uur bestelt, dan staat de container morgen al voor uw huis. Tevens profiteert u bij ons van nog meer voordelen. Alle prijzen zijn inclusief het afleveren en ophalen van de container. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kunt u de container maximaal 6 weken lang gebruiken, zodat u genoeg tijd heeft om de klus volledig uit te voeren en het afval op te ruimen.

 

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.