Container huren Purmerend

Bij (ver)bouw- en sloopwerkzaamheden komen vaak grote hoeveelheden afval vrij. Dat afval moet u vanzelfsprekend wel ergens kwijt! U kunt het immers niet zomaar op straat zetten. Als u over eigen grond beschikt, dan kunt u een container huren en deze daar neerzetten. Maar als dat niet mogelijk is en u wilt gebruik maken van de openbare ruimte, dan moet u van tevoren uitzoeken of dat wel mag. Hoe zit het als u een container in Purmerend wilt huren?

Heb ik een vergunning nodig?

Heb ik een vergunning nodig voor een container huren in Purmerend?

In Purmerend geldt dat u voorafgaand aan het tijdelijk plaatsen van objecten op de openbare weg, een vergunning moet regelen. Afhankelijk van uw specifieke situatie moet u een Apv-vergunning of een omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente. Voor meer informatie over deze vergunningen kunt u terecht op de website van de gemeente Purmerend.

Zijn er verder nog zaken waar ik rekening mee moet houden?

Wilt u een container huren in Purmerend voor bouw- of verbouwwerkzaamheden? Dan moet u, behalve voor het plaatsen van een container, ook voor de werkzaamheden zelf een omgevingsvergunning aanvragen. Hiervoor kunt u terecht in de vergunningenwinkel van de gemeente Purmerend.

Ja, ik wil een container huren in Purmerend!

Recycle-Bak.nl verhuurt onder andere containers voor bouw- en sloopafval en puinafval, met een inhoud van 3m3 tot en met 30m3. Deze kunt u eenvoudig via onze website bestellen, tegen de allerlaagste tarieven. Heeft u eenmaal toestemming of een vergunning geregeld, dan hoeft u zich verder nergens druk om te maken; wij verzorgen namelijk het brengen en halen van de container, alsmede het afvoeren van uw afval. Wel zo prettig, want dan kunt u zich op uw werkzaamheden richten!

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.