Container huren Rotterdam

Container huren in Rotterdam

Bij het uitvoeren van een grote klus waarbij veel afval vrijkomt is het handig om een container te huren. Bij Recycle-bak.nl vindt u dan ook diverse containers die voor verschillende soorten afval geschikt zijn. Deze containers kunnen wij bezorgen en weer ophalen in Rotterdam. U hoeft daardoor zelf alleen de container met afval te vullen.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Rotterdam

Bij elke klus ontstaat een ander soort afval. Bij het opnieuw inrichten van uw tuin heeft u bijvoorbeeld last van tuinafval, terwijl een verbouwing in huis zorgt voor bijvoorbeeld betonpuin. U heeft bij Recycle-bak.nl dan ook keuze uit diverse containers die geschikt zijn voor een bepaald type afval. Op basis van de klus die u uit gaat voeren kunt u een keuze voor een container maken. Ook kunt u kiezen uit meerdere formaten per container. Hierdoor kunt u voor kleine en grote klussen de juiste container vinden. Het voordeel van het huren van een container is dat u veel minder tijd kwijt bent met het wegbrengen van afval. U kunt het afval meteen in de container leggen zodat u zich op de klus kunt richten. Wij halen de container weer op als u klaar bent en wij zorgen ervoor dat het afval gerecycled wordt. Het huren van een container is dus niet alleen goed voor uzelf maar ook voor het milieu.

Vergunning bij huren van containers in Rotterdam

Voor de gemeente Rotterdam geldt dat in sommige gevallen u een vergunning nodig heeft, wanneer u een container wilt laten plaatsen. Dit is het geval als u een werkterrein in wilt richten of als u de container wil plaatsen op de openbare weg en/of de stoep. De vergunning kunt u hier aanvragen. Er zitten kosten verbonden aan het aanvragen van een vergunning. Op de website van gemeente Rotterdam zijn deze terug te vinden.  Houd wel rekening met precariobelasting, een ontheffing voor het parkeerverbod en eventuele schaderegelingen ingraven.

Houd daarnaast rekening met het feit dat u misschien een tijdelijke verkeersmaatregel (TVM) nodig heeft, als de plaatsing van de container hinder kan veroorzaken voor verkeersgebruikers.

Vraag de vergunning minstens 8 weken van tevoren aan. De behandeling van een vergunningsaanvraag duurt tussen de twee en acht weken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van gemeente Rotterdam.

Eenvoudig een container huren in Rotterdam

Heeft u binnenkort een container nodig maar wilt u niet te veel betalen? Bij Recycle-bak.nl zijn het afleveren en ophalen van de container inbegrepen in de prijs, waardoor u geen onverwachte kosten heeft. Containers die voor 12:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag geleverd. U mag in totaal 6 weken gebruik maken van de container. Dit geeft u voldoende tijd om elke klus uit te voeren.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.