Container huren Rotterdam

Container huren in Rotterdam

Bij het uitvoeren van een grote klus waarbij veel afval vrijkomt is het handig om een container te huren. Bij Recycle-bak.nl vindt u dan ook diverse containers die voor verschillende soorten afval geschikt zijn. Deze containers kunnen wij bezorgen en weer ophalen in Rotterdam. U hoeft daardoor zelf alleen de container met afval te vullen.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Rotterdam

Bij elke klus ontstaat een ander soort afval. Bij het opnieuw inrichten van uw tuin heeft u bijvoorbeeld last van tuinafval, terwijl een verbouwing in huis zorgt voor betonpuin en dakafval. U heeft bij Recycle-bak.nl dan ook keuze uit diverse containers die geschikt zijn voor een bepaald type afval. Op basis van de klus die u uit gaat voeren kunt u een keuze voor een container maken. Ook kunt u kiezen uit meerdere formaten per container. Hierdoor kunt u voor kleine en grote klussen de juiste container vinden. Het voordeel van het huren van een container is dat u veel minder tijd kwijt bent met het wegbrengen van afval. U kunt het afval meteen in de container leggen zodat u zich op de klus kunt richten. Wij halen de container weer op als u klaar bent en wij zorgen ervoor dat het afval gerecycled wordt. Het huren van een container is dus niet alleen goed voor uzelf maar ook voor het milieu.

Vergunning bij huren van containers in Rotterdam

Voor de gemeente Rotterdam geldt dat in sommige gevallen u een vergunning nodig heeft, wanneer u een container wilt laten plaatsen. Dit is het geval als de container langer dan 5 dagen blijft staan, of groter is dan 10 m3. Indien u een kleinere container huurt, hoeft u geen vergunning aan te vragen. Wel moet u de de inhoud van de container afdekken (met bijvoorbeeld een afdekzeil, of kies voor een gesloten 10 kuub container).

De vergunning zelf is gratis. Houd wel rekening met precariobelastig en een ontheffing voor het parkeerverbod.

Vraag de vergunning aan via het formulier Vergunning Gebruik Weg. Het verwerken van de vergunning duurt maximaal 6 weken, maar zal in de praktijk vaak sneller gebeuren. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van gemeente Rotterdam.

Eenvoudig een container huren in Rotterdam

Heeft u binnenkort een container nodig maar wilt u niet te veel betalen? Bij Recycle-bak.nl zijn het afleveren en ophalen van de container inbegrepen in de prijs, waardoor u geen onverwachte kosten heeft. Containers die Voor 12:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag geleverd. U mag in totaal 6 weken gebruik maken van de container. Dit geeft u voldoende tijd om elke klus uit te voeren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Recycle-bak maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Privacyverklaring