Container huren Tiel

Bent u woonachtig in Tiel en heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan? Dan wilt u waarschijnlijk een container huren om uw bouwafval en gemengd grof afval in kwijt te kunnen. Indien u over eigen terrein beschikt, dan kunt u de container daar plaatsen. Maar hoe zit het als u een container in de openbare ruimte wilt neerzetten?

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Tiel. Heb ik een vergunning nodig?

In Tiel geldt dat u voor het plaatsen van grote voorwerpen rondom uw huis een melding moet doen of een vergunning moet aanvragen. Onder ‘grote voorwerpen’ vallen onder andere afrasteringen, hoogwerkers, steigers, (bouw)keten en containers. Via de vergunningencheck op het online omgevingsloket kunt u zelf nagaan of u een omgevingsvergunning moet aanvragen.

Ik moet een omgevingsvergunning aanvragen. Hoe lang duurt het voor ik deze krijg?

Voor eenvoudige aanvragen hanteert de gemeente Tiel de reguliere procedure. U krijgt dan binnen 8 weken bericht of u een omgevingsvergunning krijgt. Het is dus aan te raden om uw aanvraag tijdig in te dienen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de gemeente Tiel.

Ja, ik wil een container huren in Tiel!

Als u een container in Tiel nodig heeft, dan kunt u deze snel en gemakkelijk bestellen via Recycle-Bak.nl. Daarbij profiteert u altijd van de allerlaagste tarieven en een uitstekende service. Wij leveren de container op het gewenste adres af en halen deze weer op zodra hij vol is of u de container niet meer nodig heeft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw afval wordt afgevoerd en gerecycled. U kunt de container tot 6 weken zonder extra kosten laten staan.

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.