Container huren Tilburg

Container huren in Tilburg

Bij grote klussen blijft u vaak zitten met afval waar u zo snel mogelijk van af wilt. U kunt daarom bij Recycle-bak.nl eenvoudig een container huren die gebracht en opgehaald kan worden in Tilburg. Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten containers, waardoor u altijd een geschikte container voor uw type afval kunt vinden. Hierbij kunt u denken aan houtafval of betonpuin.

Heb ik een vergunning nodig?

Redenen om een container te huren in Tilburg

Of u nu uw huis gaat verbouwen of uw tuin opnieuw wilt inrichten, bij elke grote klus ontstaat veel afval. Het voordeel van het huren van een container is dat u dit afval meteen kunt opruimen. Dit zorgt voor veel meer overzicht tijdens het uitvoeren van een klus en u hoeft na de tijd niet zelf het afval weg te brengen. Wij halen de container namelijk op als u klaar bent en wij recyclen het afval op duurzame wijze. U profiteert dus niet alleen zelf van een container, maar u draagt ook bij aan een beter milieu. Het type afval dat ontstaat is afhankelijk van de klus die u uitvoert. Zo ontstaat er tuinafval als u bezig gaat met uw tuin. Bij een verbouwing heeft u waarschijnlijk last van betonpuin. Voor diverse soorten afval kunt u een geschikte container bij ons huren. Tevens heeft u keuze uit meerdere formaten waardoor u altijd een passende container kunt vinden.

Vergunning bij huren van containers in Tilburg

Wanneer u een container wilt plaatsen op openbare grond, dan moet u een melding hiervan maken bij de gemeente (melding Gebruik Openbare Ruimte). Deze melding moet minimaal 8 weken voor plaatsing doorgegeven worden aan de gemeente.

De container mag maximaal 4 weken blijven staan en moet kleiner zijn dan 15 m2. In het geval van Recycle-Bak zijn dat alle containers, behalve de 30 m3 containers (de 15 m3 containers zijn precies 15 m2 groot).

Het doorgeven van de melding doet u via de website van de gemeente Tilburg.

Eenvoudig een container huren in Tilburg

U kunt een container eenvoudig bestellen via Recycle-bak.nl. Containers die voor 12:00 uur besteld worden, heeft u de volgende dag op de stoep staan. Ook zijn alle prijzen inclusief het bezorgen en ophalen van de containers. U komt daardoor nooit voor extra kosten te staan. De containers mogen in totaal 6 weken lang gebruikt worden, zodat u de tijd heeft voor uw klus.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.