Container huren in Venlo

Container huren in Venlo

Het vervelendste aan een grote klus is dat het voor veel afval zorgt. Dit afval ligt in de weg en het zorgt voor minder overzicht tijdens de klus. Gelukkig kunt u in slechts een paar minuten een container huren via Recycle-bak.nl. Op onze website vindt u diverse containers die elk voor een ander soort afval bedoeld zijn. Deze containers brengen en halen wij in Venlo.

Heb ik een vergunning nodig?

Waarom een container huren in Venlo?

Bij een grote klus zoals de oude badkamer eruit slopen of een muur weghalen komt veel afval vrij. Het afval zorgt voor veel troep en het ligt vaak in de weg. Een tijdelijke oplossing is om het afval in de tuin of op straat te leggen, maar dat is niet ideaal. In zulke gevallen komt een container goed van pas. U kunt dan het afval meteen erin leggen zodat u en anderen er geen last van hebben. Wij bieden containers voor meerdere afvalsoorten, waaronder voor houtafval, betonpuin en tuinafval. Elke container brengen wij zelf naar u toe en deze halen wij ook weer op. Het afval wordt gerecycled zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Bij de verschillende soorten afvalcontainers heeft u keuze uit enkele formaten. Hierdoor kunt u voor zowel grote als kleine klussen een container huren.

Vergunning bij huren van containers in Venlo

Wanneer u een container nodig heeft in Venlo, moet u ten alle tijden een ontheffing aanvragen. Voor de plaatsing in de binnenstad gelden aanvullende regels, zorg dat de aanvraag tijdig is verstuurd. Aanvragen voor plaatsing buiten dit gebied hoeft u uiterlijk 5 werkdagen van tevoren in te dienen. Bij uw aanvraag moet u altijd een plattegrond/situatieschets toevoegen. Moet u een deel van de straat, het fietspad of het trottoir afzetten? Geef dan op de tekening aan hoe u dit doet. U bent zelf verantwoordelijk voor de afzetting en markering. De ontheffing is maximaal 3 maanden geldig.

De aanvraag kunt u online doen of aan de balie in het stadskantoor. U dient hiervoor een afspraak te maken. Meer informatie (over bijvoorbeeld de kosten van de aanvraag), vindt u op de pagina Plaatsen van objecten.

Eenvoudig een container in Venlo huren

Woont u in Venlo en heeft u op korte termijn een container nodig? Wij kunnen de container morgen al bij u bezorgen als u vandaag voor 12:00 uur een bestelling plaatst. U kunt de container tot 6 weken lang vullen met afval. Het bezorgen en weer ophalen van de container is al meegenomen in de prijs. U weet van tevoren daardoor precies hoeveel u dient te betalen.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.