Container huren Zeewolde

Wilt u een container huren in Zeewolde en beschikt u over eigen grond, dan bent u verplicht om daar de container te plaatsen. Heeft u geen eigen grond en wilt u de container in de openbare ruimte plaatsen? Daar zijn door de gemeente speciale regels voor opgesteld. Als u aan die regels kunt voldoen, dan is het niet nodig om een ontheffing aan te vragen. Kunt u dat niet, dan dient u mogelijk een vergunning aan te vragen.

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Zeewolde. Heb ik een vergunning nodig?

Om te beginnen mag de container alleen geplaatst worden op een locatie waar een voertuig normaal gesproken mag parkeren, maar niet op een gehandicaptenparkeerplaats of voor een inrit of uitrit. Ook moet er een minimale doorgang van 1.50 meter voor voetgangers en ander verkeer worden vrijgelaten. De container mag niet langer dan 2 weken op de parkeerplaats blijven staan en mag maximaal 6 meter lang zijn en 2,4 meter hoog.

Indien u ten behoeve van bouw- en/of sloopwerkzaamheden een container op de openbare weg wilt plaatsen, dan moet u de richtlijnen omtrent ‘Markering onverlichte obstakels’ van het CROW in acht nemen. Dat wil zeggen dat u in elk geval moet zorgen voor een duidelijk zichtbare afzetting en/of markering van de container. Ook dient u er als gebruiker van de container voor te zorgen dat er niets van de container kan weg- of afwaaien.

Voor meer informatie over de regels omtrent het gebruik van de openbare ruimte verwijzen we u naar de website van de gemeente Zeewolde.

Ja, ik wil een container huren in Zeewolde!

Het maakt niet uit of u nu een groencontainer, een houtcontainer of een ander soort container wilt huren; bij Recycle-Bak.nl bestelt u de benodigde container heel gemakkelijk online. Wij brengen de container op het gewenste adres. Is de container vol of bent u klaar met uw werkzaamheden? Dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. Wij zorgen dan dat uw afval netjes wordt afgevoerd en verwerkt.

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.