Containervergunning Almere

 

Containervergunning Almere

Woont u in Almere en wilt u een container huren? Dan is het wellicht nodig om hiervoor een vergunning aan te vragen.

Vergunning bij huren van containers in Almere

Wanneer u een container in Almere op particuliere grond plaatst heeft u geen vergunning nodig. Wilt u hem op de openbare weg plaatsen, dan zult u een vergunning Voorwerpen of Stoffen op of aan de Openbare Plaats moeten aanvragen.

Deze vergunningen worden alleen verstrekt wanneer de plaatsing tijdelijk en noodzakelijk is. Er wordt verder niet gespecificeerd hoe lang het object dan mag blijven staan.

Een aanvraag voor vergunning kunt u hier vinden. Houd rekening met een verwerkingstijd van minimaal 8 weken. De wettelijke verwerkingstermijn is 8 weken. Om uw aanvraag in behandeling te laten nemen, dient u leges te betalen. De hoogte hiervan hangt af van de tijdsduur van de plaatsing en de grootte van de container. De kosten kunt u hier terugvinden (Hoofdstuk 20 Diversen, sectie 1.20.1.4).

Meer informatie vindt u op de website van gemeente Almere.

Redenen om een container te huren in Almere

Het ontstaan van afval gebeurt bij zowel kleine als grote klussen. Het verbouwen van uw huis is bijvoorbeeld een grote klus. Bij deze klus kunnen afvalsoorten ontstaan zoals betonpuin en gemengd grof afval. Ook bij een kleinere klus, zoals  het veranderen van uw tuin, kan afval ontstaan. Voorbeelden van afvalsoorten zijn groenafval en houtafval. Deze klussen zijn natuurlijk pas echt klaar als u van het afval af bent. Als u bij ons een passende afvalcontainer huurt, dan blijft u niet met resterend afval zitten. Het afval wordt door ons zonder extra kosten gerecycled, zodat het afval op een duurzame manier wordt verwerkt. U heeft bij elke container keuze uit enkele inhoudsmaten. U kunt hierdoor altijd een geschikte container vinden. Alle containers op onze website worden ook gebracht en opgehaald in Almere. U hoeft hierdoor slechts de container te vullen met het afval!

Eenvoudig een container huren Almere

U kunt op Recycle-bak.nl voor elke situatie makkelijk en snel een afvalcontainer huren voor Almere. Dit is niet het enige voordeel van een container huren bij onze website. Zo brengen en halen wij de container zonder extra kosten in rekening te brengen. Ook mag u de container tot wel 6 weken lang gebruiken en u profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie. Heeft u snel een container nodig? Wij kunnen de container op korte termijn leveren. Als u de container vandaag voor 12:00 uur huurt, dan bezorgen wij de container morgen! 

 Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.