Containervergunning Amersfoort

Woont u in Amersfoort en wilt u snel en makkelijk een grote hoeveelheid afval afvoeren? Dan kan het zo maar zijn dat u een container nodig heeft. Voor het huren van containers in Amersfoort kunt u echter wel een vergunning nodig hebben en hieraan kunnen ook kosten verbonden zijn. 

Vergunning bij huren van containers in Amersfoort

Wanneer u een container wilt laten plaatsen in Amersfoort dient u een vergunning aan te vragen bij de gemeente. De aanvraag dient digitaal ingevuld te worden. Over het algemeen krijgt u binnen 2 weken een reactie op uw aanvraag.

Aan het aanvragen zitten kosten verbonden. Bij het gebruik tot 10 m2 (onze 3 m3, 6 m3 en 10 m3 containers) en korter dan een week betaalt u €50. In overige gevallen bent u €210 kwijt per vergunning. Daarnaast betaalt u belasting voor het gebruik van gemeentegrond. In 2023 bedraagt deze €1,09 per vierkante meter per week.

Meer informatie over de vergunning vindt u op de website van gemeente Amersfoort.

Redenen om een container te huren in Amersfoort

Het ontstaan van afval kan bij verschillende klussen gebeuren. Een voorbeeld van een grote klus is het verbouwen van uw huis. Hierbij ontstaan afvalsoorten zoals betonpuin en gemengd grof afval. Ook bij het aanpassen van uw tuin kan afval ontstaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn houtafval en groenafval. Natuurlijk zijn deze klussen pas echt af als u het afval heeft afgevoerd. Door bij ons een passende afvalcontainer te huren, blijft u niet met overblijvend afval zitten. Wij recyclen het afval zonder extra kosten, zodat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwijderd. Bij elke container heeft u keuze uit enkele inhoudsmaten. Hierdoor kunt u altijd een geschikte container vinden. Alle containers op onze website kunnen bezorgd en opgehaald worden in Amersfoort. Het enige dat u hoeft te doen is de container vullen met het afval!

Eenvoudig een container huren Amersfoort

Op Recycle-bak.nl kunt u eenvoudig en snel een afvalcontainer bestellen voor de regio Amersfoort die past bij uw klus. Huren via onze website biedt nog veel meer voordelen. Bij ons profiteert u namelijk van de laagste prijs, voor meer informatie hierover kunt u de voorwaarden bekijken. Het bezorgen en het ophalen van de container is bij elke prijs inbegrepen en u mag elke container 6 weken lang gebruiken. Wij kunnen de container op korte termijn leveren. Als u de container morgen nodig heeft, dan kunt u vandaag voor 12:00 uur een container huren.

 Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.