Containervergunning Hilversum

Gaat u binnenkort aan de slag met een klus en woont u in Hilversum? Dan is de kans groot dat u een afvalcontainer nodig heeft. Bij het huren en plaatsen van een afvalcontainer dient u echter wel rekening te houden met de regels en wetten van de gemeente.

Vergunning bij huren van containers in Hilversum

Wanneer u een container wilt plaatsen in Hilversum, dan moet u hier op zijn minst een melding van maken. Een melding is voldoende als de container maximaal 6 m2 is én minder dan 31 dagen geplaatst wordt.

Wanneer niet aan een van deze voorwaarden voldaan wordt, moet een vergunning aangevraagd worden. Alleen onze kleinste containers (3 m3) vallen binnen deze afmetingen. Wilt u een grotere container in Hilversum, dan zult u een vergunning moeten aanvragen.

Een melding of vergunningaanvraag dient u uiterlijk 5 werkdagen van tevoren aan te melden. Dit kan via DigiD of eHerkenning op de website van gemeente Hilversum.

Wanneer u een container wilt plaatsen, moet u rekening houden met kosten in de vorm van leges en precariobelasting. Komt de container op een betaalde parkeerplaats, dan zult u ook de parkeerkosten hiervan moeten betalen. Voor het overzicht van de tarieven in 2023, zie de website van gemeente Hilversum. Meer informatie over het huren van een container in Hilversum vindt u hier.

Redenen om een container te huren in Hilversum

Afval kan bij zowel grote als kleine klussen ontstaan. Bij het grondig aanpakken van uw tuin zult u bijvoorbeeld veel groenafval overhouden en misschien ook houtafval. Overblijvend afval is ook een groot  probleem bij verbouwingen. Hierbij kunnen verschillende materialen overblijven, zoals gemengd grof afval en betonpuin. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van dit afval af, zodat uw tuin of uw huis weer op orde zijn. Wij leveren voor elk van deze soorten afval een passende container die u kunt huren. Wij zorgen ervoor dat het materiaal gerecycled wordt, zodat het op een groene manier verwerkt wordt. Bij elke container heeft u keuze uit enkele kubieke inhoudsmaten. Hierdoor vindt u altijd een geschikte container voor een grote of een kleine klus. Al onze containers kunnen onder andere afgeleverd en gehaald worden in Hilversum. U hoeft hierdoor slechts een afvalcontainer met resterend afval te vullen!

Eenvoudig een container huren Hilversum

U kunt op Recycle-bak.nl voor elke klus simpel en snel een container huren in Hilversum. Daarnaast heeft huren bij ons ook nog andere voordelen. Een van deze voordelen is dat de kosten voor het brengen en het ophalen inbegrepen zijn in de kosten. U mag 6 weken lang gebruik maken van de container en wij garanderen u de laagste prijs. Als u een container nodig heeft op korte termijn, dan kunnen wij u hiermee helpen. Als u nu voor 12:00 uur een container bestelt, dan bezorgen wij die morgen al!

 Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.