Containervergunning Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u weten of u een vergunning nodig heeft voor het huren en plaatsen van een container? Recycle-bak heeft het antwoord op deze vraag.

Vergunning bij huren van containers in Amsterdam

Wilt u in Amsterdam een container bij uw huis plaatsen, dan dient u een melding hiervan te maken, of een vergunning aan te vragen.

Sinds 1 februari 2016 is in de meeste gevallen een melding maken voldoende. Dit is gratis en kan tot 5 minuten van tevoren geregeld worden. Hiervoor geldt dat containers niet groter mogen zijn dan 2,40 m bij 4,50 m en maximaal 2,75 m hoog. Alle containers tot en met 10 kuub vallen binnen deze afmetingen.

Deze containers mogen in in het geval van een melding maximaal 7 dagen blijven staan, anders moet u een vergunning aanvragen. Lees vooraf ook de overige voorwaarden waar u aan moet voldoen om een melding te maken. Het indienen van een melding kan hier.

Wanneer u niet voldoet aan alle voorwaarden voor het maken van een melding, zult u een vergunning moeten aanvragen. Hier zijn kosten verbonden en de vergunning dient minimaal 7 werkdagen van tevoren aangevraagd te worden. De aanvraag kunt u online indienen, of aan de balie van het stadsloket. Meer informatie over de vergunning vindt u hier.

 

Redenen om een container te huren in Amsterdam

Afval kan op verschillende manieren ontstaan bij diverse klussen. Als u bijvoorbeeld uw tuin grondig aanpakt zult u veel groenafval overhouden en eventueel houtafval. Ook bij verbouwingen is overblijvend afval een probleem. Dit kunnen verschillende materialen zijn, zoals betonpuin en gemengd grof afval. Van dit afval wilt u natuurlijk zo snel mogelijk af, zodat uw huis of uw tuin weer op orde zijn. Voor elk van deze soorten afval kunt u bij ons een passende container huren.

Wij recyclen het materiaal zodat het op een duurzame manier verwerkt wordt. Elke container is in diverse afmetingen verkrijgbaar zodat u altijd een geschikte container kunt vinden voor een klus. Alle containers kunnen geleverd en opgehaald worden in Amsterdam. U hoeft zelf dus alleen maar de container te huren en te vullen met het afval!

Eenvoudig een container huren Amsterdam

Op Recycle-bak.nl kunt u makkelijk en snel een afvalbak huren voor in Amsterdam die bij uw situatie past. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het huren van een container bij ons. Wij bieden namelijk de laagste prijs garantie. Voor meer informatie kunt u de voorwaarden lezen.

Alle prijzen zijn inclusief het brengen en ophalen van de container en u mag de container 6 weken lang gebruiken. Ook kunnen wij de containers op korte termijn bezorgen. Als u vandaag voor 12:00 uur bestelt, dan heeft u morgen de container al bij uw huis staan!

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.