Vindt u op een andere website een lagere prijs dan die van ons, dan leveren wij onder de volgende voorwaarden uw container gegarandeerd voor een lagere prijs:

  1. Onze laagste prijsgarantie is alleen geldig in de provincies Utrecht en Flevoland, alsmede een beperkt aantal plaatsen in Noord-Holland en Gelderland.
  2. Wanneer het verschil in prijs met een andere website meer dan € 25,- bedraagt, dan vervalt onze laagste prijsgarantie.
  3. De voorwaarden op de andere website moeten minimaal hetzelfde zijn als de voorwaarden op onze website. Dus voor 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd, inclusief minimaal 6 weken huur en de website moet voor die prijs ook leveren op het door u gewenste adres.

Wanneer u aan bovenstaande voorwaarden voldoet en u mailt ons dat, dan passen wij de prijs tijdens kantooruren binnen een uur op de website aan zodat onze prijs € 1,- lager is dan die van de andere website. Tevens zullen wij dan na uw bestelling direct € 5,- terug storten op uw rekening.

Let op: de laagste prijsgarantie geldt alleen voor containers. Op onze zand/grind producten is deze niet van toepassing.