Badkamer slopen

U gaat uw badkamer slopen omdat u deze wilt verbouwen? Dan zult u ongetwijfeld met een hoop sloopafval geconfronteerd worden. Bij Recycle-bak.nl huurt u gemakkelijk de juiste container voor de klus. En zodra de container vol is hoeft u ons alleen maar eventjes te bellen of nog gemakkelijker, direct op onze website een nieuwe container bestellen. Wij zorgen dan dat uw sloopafval netjes wordt afgevoerd!

Ik ga mijn badkamer slopen, hoe pak ik dat aan?

Als u uw badkamer gaat slopen, dan kunt u het beste een bouwafval & grofvuil container huren om het sloopafval af te voeren. Tenzij er bijzonder grote hoeveelheden sloopafval vanaf komen; in dat geval kunt u beter het afval scheiden en twee aparte containers huren voor houtafval en puinafval. Wilt u bij het slopen van de badkamer naast hout en steenpuin andere materialen zoals plastic, kunststof, isolatiemateriaal en gipsplaten afvoeren? Dan raden wij aan om een bouwafval & grofvuil container te huren. Bij grote hoeveelheden kunt u overwegen drie aparte containers te huren voor bouwafval, houtafval en puinafval.

Welk formaat container heb ik nodig?

Op basis van de oppervlakte van uw badkamer kunt u vaak een redelijke inschatting maken van het formaat container dat u nodig heeft voor het sloopafval. Heeft u een gemiddelde badkamer met een vloeroppervlak tot 10m2 en wilt u in de ruimte alles afvoeren, inclusief de tegels en het sanitair? Dan heeft u meestal aan een bouwafval en grofvuilcontainer van 3m3 voldoende. Bij een grotere badkamer met een oppervlak tot 18m2 kunt u het beste een container van 6m3 huren. Hetzelfde geldt voor wanneer u een gemiddelde badkamer en keuken gaat verbouwen. In alle gevallen geldt dat kastjes volledig gedemonteerd moeten worden – als u deze in hun geheel in de container deponeert komt u ongetwijfeld ruimte te kort.

Wilt u het grondig aanpakken en naast het slopen van uw badkamer ook meteen uw zolder, opbergkasten of schuur opruimen? Dan kunt u vanzelfsprekend ook een grotere container huren.

Bouwafval & grofvuil container huren

U gaat uw badkamer slopen en wilt hiervoor een bouwafval & grofvuil container huren? Bij Recycle-bak.nl bent u altijd verzekerd van een uitstekende service! Containers die op werkdagen voor 12:00 besteld zijn kunnen indien gewenst de volgende dag al geplaatst worden.

Als u twijfelt over het formaat container dat u nodig heeft, dan kunt u altijd even een foto sturen naar klantenservice@recycle-bak.nl. Onze specialisten kunnen meestal in één oogopslag beoordelen hoeveel m3 u nodig heeft om alles af te kunnen voeren. Voor overige vragen kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 035-6013861. We staan u graag te woord!