Bouwafval afvoeren

Heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan? Dan is het belangrijk dat u deze werkzaamheden goed voorbereid. Zo zal er ongetwijfeld een hoeveelheid uiteenlopend afval vrijkomen, en dat moet u vanzelfsprekend wel ergens kwijt. Maar hoe kunt u op een gemakkelijke en verantwoorde manier uw bouw- en sloopafval afvoeren?

Bouwafval afvoeren, hoe pak ik dat aan?

Als u eenmaal lekker bezig bent met uw werkzaamheden, heeft u waarschijnlijk geen zin om heen en weer te rijden naar de milieustraat. En dat hoeft ook niet! Huur een bouwafval container bij Recycle-Bak.nl en laat ons uw bouwafval afvoeren. Op die manier kunt u zich gewoon op uw klus concentreren en hoeft u niet na te denken over bouwafval wegbrengen. Bovendien mag u de bouwafval container 6 weken laten staan, dus ook voor werkzaamheden die wat meer tijd in beslag nemen is dit een ideale oplossing. Is de container vol of bent u klaar met de klus? Dan hoeft u ons alleen maar even een belletje te geven. Wij komen dan uw bouwafval ophalen en voeren dit voor u af.

Wat mag er wel en niet in een bouwafval container?

Het is goed om van tevoren even te bekijken wat voor soort afval er allemaal vrij zal komen. U mag best veel in een bouwafval container gooien, maar geen zakken met huisvuil, voedselresten, vloeibare producten of matrassen. Ook accu’s, koelkasten, vriezers, autobanden, dakafval en chemisch of asbesthoudend of –gelijkend materiaal zijn niet toegestaan in deze container.

Huur een bouwafval container en laat uw bouw en sloopafval afvoeren!

Bestel vandaag nog uw bouwafval container op Recycle-Bak.nl en profiteer van 6 weken all-in huur voor een vast tarief! Tijdens het bestellen kunt u zelf aangeven wanneer u de container wilt laten brengen; als u vandaag voor 12:00 uw order plaatst kunnen wij (weekenden en feestdagen uitgezonderd) de volgende dag al leveren.