Container huren Barneveld

Woont u in Barneveld en wilt u een container huren, bijvoorbeeld voor het afvoeren van bouwafval en gemengd grof afval of groenafval? Dan kunt u terecht bij gemeente Barneveld voor het aanvragen van toestemming of een vergunning om een container op gemeentegrond te plaatsen.

Ik wil een container huren in Barneveld. Heb ik een vergunning nodig?

Woont u in Barneveld en wilt u een container huren omdat u gaat bouwen, verbouwen en/of slopen? Dan kunt u op het omgevingsloket terecht om te controleren of u hiervoor een omgevingsvergunning nodig heeft. U kunt hier eventueel ook meteen een vergunning aanvragen. Voor vragen op dit gebied kunt u terecht op de afdeling Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de gemeente Barneveld.

Moet ik nog ergens rekening mee houden als ik een vergunning wil aanvragen?

Indien u een vergunning moet aanvragen om een container te mogen plaatsen, dan moet u hiervoor leges betalen. De kosten verschillen per aanvraag en worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder de hoogte van de bouwkosten en het aantal vierkante meters dat u in gebruik wilt nemen. Meer informatie over de actuele tarieven is te vinden in de legesverordening 2023.

Ja, ik wil een container huren in Barneveld!

Heeft u inmiddels een vergunning of toestemming van de gemeente om uw container te plaatsen? Dan kunt u bij Recycle-Bak.nl terecht voor het huren van de container die u nodig heeft. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor containers met een inhoud van 3m3 tot en met 30m3. De huurprijs is inclusief het brengen en halen van de container en het afvoeren van uw afval.

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.