Container huren Bussum

Bent u woonachtig in Bussum en heeft u een klus op de planning staan waarbij flink wat afval vrijkomt? Dan is het vanzelfsprekend wel zo prettig als u dit op een makkelijke en verantwoorde wijze kunt afvoeren. Als ervaren specialist in de afvalsector is Recycle-Bak.nl u daarbij graag van dienst! U kunt bij ons een container huren in Bussum en het afvoeren van uw afval aan ons overlaten. Dat scheelt u veel tijd en moeite! Hieronder vertellen we u wat meer over wanneer een container in Bussum huren handig kan zijn, welke voordelen wij u bieden en welke containertypes wij leveren.

Wanneer een container huren in Bussum?

Een container huren in Bussum is de ideale manier om op een verantwoorde manier af te komen van het afval dat vrijkomt bij uiteenlopende werkzaamheden. Hieronder hebben we enkele situaties op een rijtje gezet waarbij onze containers uitkomst kunnen bieden.

 

 • Opruimen en verhuizen: Bent u van plan om eindelijk de zolder of de garage eens grondig op te ruimen? Of gaat u binnenkort verhuizen? In dergelijke gevallen zult u ongetwijfeld van een hoop afval en oude spullen af moeten. Een grofvuil container is dan ideaal! U kunt hier onder andere huisraad en meubilair, glas, papier en karton in kwijt.

 

 • Renoveren en verbouwen: Gaat u bijvoorbeeld uw badkamer renoveren of uw keuken verbouwen? In een schoon puin container kunt u al uw oude tegels, keramiek, (natuur)steen, metsel- en betonpuin kwijt. Voor wie ook gipsplaten of gipsblokken kwijt moet, kunnen wij een speciale gipscontainer

 

 • Slopen: Voor het slopen van die gammele schutting of dat vervallen houten schuurtje is het erg handig om een houtafval container bij de hand te hebben. Hier mag u al uw (geschilderde) hout (inclusief spijkers en scharnieren), deuren, meubelpanelen, hardboard en spaanplaat in deponeren.

 

 • Tuinieren: Wanneer u in het voorjaar de tuin onder handen gaat nemen, komt u ongetwijfeld met een hoop takken, bladeren en struiken te zitten. Dit kunt u allemaal kwijt in een van onze groenafval containers. Heeft u ook schone grond, tuinaarde, zand, gras of klei dat moet worden afgevoerd? Dan kunt u bij ons een grondcontainer

Wat zijn de voordelen van een afvalcontainer Bussum huren?

Duurzamer leven gaat verder dan zuiniger omgaan met energie en kritisch kijken naar wat we consumeren. Het betekent ook dat we bewuster moeten kijken naar de hoeveelheid afval die we produceren en op welke manieren we dit kunnen reduceren. Ook de manier waarop we met dat afval omgaan vraagt om een doordachte aanpak. Dit geldt niet alleen voor ons dagelijkse huisafval, maar ook voor het afval dat vrijkomt bij incidentele werkzaamheden. Een container huren in Bussum via Recycle-Bak.nl is een goed idee als u grotere hoeveelheden afval kwijt moet. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Het bespaart u heel veel tijd en moeite. Heen en weer rijden naar de milieustraat? Alternatief vervoer regelen? Dat is allemaal niet nodig als u gebruik maakt van de diensten van Recycle-Bak.nl. U hoeft alleen maar te zorgen dat uw afval in de juiste container terecht komt. Wij regelen de rest voor u!

 

 • We kunnen morgen al leveren. Heeft u op korte termijn een container in Bussum nodig? Dat is geen enkel probleem. Als u vandaag voor 12:00 uw bestelling plaatst via onze website, kunnen wij de container indien gewenst de volgende werkdag al bij u afleveren. Dat is wel zo fijn om te weten.

 

 • Geen onverwachte kosten achteraf. Bij Recycle-Bak.nl hanteren we all-in tarieven. U betaalt altijd een vast bedrag voor het huren van een container in Bussum. U mag de container 6 weken laten staan zonder extra kosten. De tarieven zijn inclusief het leveren en ophalen en het verwerken van het afval. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent!

 

 • Uw afval wordt waar mogelijk gerecycled. Omdat we gebruik maken van verschillende soorten afvalcontainers, maken we het onze klanten eenvoudig om direct hun afval te scheiden. Op die manier zorgen we er samen voor dat er zoveel mogelijk gerecycled kan worden en dragen we ons steentje bij aan een betere toekomst.

 

 • U bent verzekerd van een prima service. Twijfelt u over welk soort container of welk containerformaat u nodig heeft? Neem gerust contact op. Meestal kunnen we op basis van enkele foto’s een vrij goede inschatting maken. We denken graag met u mee om tot een passende en verantwoorde oplossing te komen.

Hoe groot zijn de containers?

Nu zult u zich ongetwijfeld afvragen hoeveel afval u precies kwijt kunt in zo’n container. Dat hangt ervan af welke maat container in Bussum u bestelt. Alle containertypes zijn namelijk in verschillende afmetingen beschikbaar:

 • Container 3m3: De 3m3 containers zijn de kleinste containers. Ze hebben afmetingen van 160 x 190 cm en passen op één parkeerplaats.
 • Container 6m3: De 6m3 containers hebben afmetingen van 180 x 365 cm. Ook deze kunt u kwijt op de ruimte van één parkeerplaats.
 • Container 10m3: De 10m3 containers zijn zowel in een open als gesloten variant te bestellen. Ze hebben afmetingen van 180 x 165 cm.
 • Container 15m3: Met afmetingen van 250 x 600 cm nemen onze 15m3 containers ongeveer 3 parkeerplaatsen in beslag.
 • Container 30m3: De 30m3 containers zijn met afmetingen van 250 x 650 cm de grootste containers die we hebben. Ook hierbij moet u rekening houden met ongeveer 3 parkeerplaatsen aan ruimte.

 Ja, ik wil een container huren in Bussum!

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van een container in Bussum huren? Plaats dan vandaag nog uw bestelling via Recycle-Bak.nl. U bent bij ons altijd verzekerd van scherpe tarieven en een prima service. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. De medewerkers van onze klantenservice zijn telefonisch bereikbaar op nummer 035-6013861 en beantwoorden graag uw vragen.