Container huren in Doetinchem

Wanneer u in Doetinchem een container wilt huren om uw afval af te voeren, dan moet u deze container vanzelfsprekend wel ergens kwijt. Kan dat op eigen terrein, dan is dat ideaal. Maar wat moet u doen wanneer u de container in de openbare ruimte wilt plaatsen?

 

Heb ik een vergunning nodig?

Ik wil een container huren in Doetinchem. Heb ik een vergunning nodig?

U wilt een container huren in Doetinchem maar kunt deze niet kwijt op eigen terrein? Dan mag u deze tijdelijk op de stoep of weg plaatsen. In principe heeft u hiervoor geen vergunning nodig. Het is echter wel van belang dat u met het plaatsen en gebruiken van de container geen schade toebrengt aan de weg en de bruikbaarheid van de weg niet gecompromitteerd wordt. Anderen moeten op een veilige manier van de weg gebruik kunnen blijven maken. Daarnaast mag de container geen belemmering vormen voor onderhouds- en beheerwerkzaamheden aan de weg.

 

Wat moet ik doen als ik de container op een betaalde parkeerplaats wil neerzetten?

Wil u een container huren in Doetinchem en deze op een betaalde parkeerplaats neerzetten, dan moet u even contact opnemen met het team van Buha; zij verzorgen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Doetinchem. Buha is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0314) 377 444. U kunt ook een mailtje sturen naar handhavingparkeer@buha.nl.

 

Ja, ik wil een container huren in Doetinchem!

U kunt bij Recycle-Bak.nl terecht voor het huren van onder andere containers voor bouw- en sloopafval en houtafval, met een inhoud van 3m3 tot en met 30m3. Deze containers zijn snel en gemakkelijk via onze website bestellen, tegen bijzonder scherpe tarieven. Wij regelen dat de container gebracht en opgehaald wordt en verzorgen tevens het afvoeren van uw afval.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.