Container huren in Veendam

Wanneer u gaat opruimen, slopen, renoveren of verbouwen komt hier doorgaans heel wat afval bij vrij. Het huren van een of meerdere containers is de makkelijkste manier om dat afval snel en gemakkelijk kwijt te kunnen, en maakt het tevens mogelijk om zoveel mogelijk te recyclen. Een container huren in Veendam is zo geregeld, echter is het wel van belang om vooraf even na te gaan waar u de container neer kunt zetten – en of dat wel mag.

Ik wil een container huren in Veendam. Heb ik hier een vergunning voor nodig?

Wanneer u een container op eigen terrein laat neerzetten, heeft u hier geen vergunning voor nodig. Wilt u een container op gemeentegrond laten plaatsen? Dan kan het zijn dat u hier een melding van moet maken, een ontheffing moet aanvragen of dat u een vergunning nodig heeft. Elke gemeente hanteert weer andere regels op dit gebied. De gemeente Veendam verstrekt momenteel geen informatie over welke regels van toepassing zijn bij het tijdelijk plaatsen van objecten op gemeentegrond. Wij adviseren u daarom om gewoon even met de gemeente te bellen op nummer 0598 652222 of een mailtje te sturen naar info@veendam.nl.

 

Heb ik ook een Omgevingsvergunning nodig?

Wanneer u in of om uw woning of bedrijfspand iets wilt slopen, bouwen of verbouwen, dan heeft u mogelijk een Omgevingsvergunning nodig. Via het Omgevingsloket kunt u een zogeheten vergunningcheck doen; u weet dan meteen of u een Omgevingsvergunning nodig heeft. Zo ja, dan kunt u ook meteen een aanvraag indienen.

 

Ja, ik wil een container huren in Veendam!

Voor het voordelig huren van containers in Veendam bent u bij Recycle-Bak.nl aan het goede adres.

Zo kunt u bij ons containers huren voor bouwafval en gemengd grof afval, schoon puin en houtafval. Bestelt u uw container op werkdagen voor 12:00? Dan kunnen wij deze indien gewenst de volgende werkdag al leveren. Altijd tegen de meest aantrekkelijke all-in tarieven!

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.