Container huren in Zwolle

Container huren in Zwolle

Een container voor het afval mag niet ontbreken bij elke grote klus. Rondslingerend afval zorgt namelijk voor een chaos en het vertraagt de klus. Bij Recycle-bak.nl bieden wij diverse containers aan zodat u dit afval meteen kan opruimen. Wij brengen en halen de container in Zwolle, waardoor u alleen maar de container hoeft te huren. Zo kunt u de klus veel sneller klaren.

Heb ik een vergunning nodig?

Waarom een container huren in Zwolle?

Heeft u een flinke klus voor de boeg? Dan weet u waarschijnlijk al dat u last gaat krijgen van afval. Afval komt voornamelijk vrij bij grote klussen zoals het eruit slopen van een keuken of een verbouwing. Het is logisch dat u zo snel mogelijk van het afval af wil, maar zelf naar de vuilstort gaan kost veel tijd. Met een container kunt u veel tijd en moeite besparen. U kunt het afval namelijk direct in de container leggen die bij uw huis staat. Bij elke klus komt ander afval vrij. Wij bieden daarom containers aan voor onder andere gemengd grof afval en tuinafval. Het huren van een container kost u vrijwel geen moeite. De container wordt namelijk door ons geleverd en weer opgehaald. Ook zorgen wij ervoor dat het afval gerecycled wordt. Het maakt niet uit of u een grote of kleine klus uitvoert, aangezien elke afvalcontainer in meerdere maten verkrijgbaar is.

Vergunning bij huren van containers in Zwolle

Wanneer u een container wilt plaatsen op de openbare weg of in de openbare ruimte, dient u dit 3 kantoorwerkdagen voor plaatsing te melden bij de gemeente. Gebruik hiervoor het formulier ‘Meldingsformulier tijdelijk plaatsen voorwerpen op de weg’. Wilt u gebruik maken van een hoofdweg of busroute, zorg dan dat de melding eerder binnen is.

De precariokosten voor de melding worden als volgt berekend: tijdsduur x m² x €0,54. Hierbij worden weken als volledig beschouwd: wanneer u 8 dagen de container wilt plaatsen, betaalt u precariobelasting voor 2 weken.

Voor de binnenstad geldt dat vrijdag t/m zondag geen containers zijn toegestaan. Containers in de binnenstad moeten afsluitbaar zijn.

Meer informatie vindt u op de website van gemeente Zwolle.

Eenvoudig een container in Zwolle huren

Wilt u morgen gebruik maken van een container en woont u in Zwolle? Bestel dan vandaag een container voor 12:00 uur zodat wij deze morgen kunnen bezorgen. U mag de container tot 6 weken blijven gebruiken. De prijs voor het huren is inclusief het bezorgen en ophalen van de container.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.