Containervergunning Amstelveen

Wilt u beginnen aan een grote klus in Amstelveen en heeft u hiervoor een container nodig? Dan is het wel zo fijn om te weten  of u hiervoor een vergunning nodig heeft en wat de kosten hier eventueel van zijn. Recycle-bak biedt gelukkig antwoord op deze vragen.

Vergunning bij huren van containers in Amstelveen

Heeft u een container nodig in Amstelveen en kan u deze niet op eigen terrein kwijt dan dient u een melding doen of een vergunning aan te vragen. Wanneer u de container langer dan zes aaneengesloten maanden wilt plaatsen dan is een melding niet voldoende. U dient dan een omgevingsvergunning aan te vragen. Een vergunningcheck en het aanvragen van deze vergunning kunt doen op de website van het omgevingsloket

Kosten aanvragen containervergunning Amstelveen

Er zijn geen kosten verbonden aan het indienen van een melding. Voor het aanvragen van een vergunning worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden leges genoemd. In het volgende legesverordening overzicht kunt u hiervoor de specifieke kosten vinden. Verdere informatie kunt u op de gemeentewebsite van Amstelveen vinden. 

 

Eenvoudig een container in Amstelveen huren

Woont u in Amstelveen en heeft u op korte termijn behoefte aan een container? Geen probleem! Wij kunnen uw container morgen al bezorgen wanneer u vandaag voor 12:00 uur een bestelling plaatst. De container kunt u tot 6 weken lang vullen met afval. De bezorging en het ophalen van de container is al meegenomen in de prijs. Meer informatie over het huren van een container in Amstelveen kunt u vinden op onze container huren Amstelveen pagina. 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.