Containervergunning Baarn

Bent u op dit moment woonachtig in de omgeving Baarn en wilt u een container huren? Dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Voordat u een container plaatst in de gemeente Baarn is het namelijk goed om te weten of u hiervoor een vergunning nodig heeft en of hier eventuele kosten aan verbonden zijn. 

Moet ik een vergunning hebben voor het plaatsen van een container in Baarn?

Wanneer u een een bouwcontainer wilt plaatsen heeft u in eerste instantie geen vergunning nodig. Echter dient u een melding te maken bij de gemeente. Daarnaast mag de container geen gevaar opleveren voor medeweggebruikers en mag de container niet op een groenstrook worden geplaatst. U kan uw melding indienen via het volgende e-mailadres verkeer@baarn.nl. Bij het maken van een melding dient u uw het volgende mee te sturen: Uw NAW-gegevens, een foto van de locatie waar u het object wenst te plaatsen en de afmetingen evenals de periode dat het object aan de openbare weg staat. 

Zijn er kosten aan mijn aanvraag verbonden?

Wanneer u gebruik maakt van gemeentegrond middels het plaatsen van een bouwcontainer bent u precario verschuldigd. De specifieke tarieven hiervan kunt u hier vinden. 

Ja, ik wil een container huren in Baarn!

Heeft u netjes een melding ingediend bij de gemeente voor het plaatsen van een container? Dan kunt u bij Recycle-Bak.nl terecht voor het huren van verschillende soorten containers. Wij leveren onder andere puincontainers en containers voor bouwafval en gemengd grof afval. Daarnaast wordt de container altijd netjes op het voor uw gewenste adres geleverd. Bent u klaar met uw verbouwing? Dan zorgen wij dat uw afval netjes wordt afgevoerd en verwerkt. Uiteraard tegen de laagste tarieven!  

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.