Containervergunning Bilthoven

Wilt u beginnen aan een grote klus zoals een verbouwing in de gemeente Bilthoven dan is de kans groot dat u hiervoor een container nodig heeft. Wanneer dit het geval is is het wel zo fijn om te weten of u hiervoor een vergunning dient aan te vragen en of hier kosten aan verbonden zijn. Recycle-bak biedt u hieronder gelukkig antwoord op al deze vragen.

Vergunning aanvragen bij huren van containers in Bilthoven?

Wilt u een afvalcontainer plaatsen op eigen terrein? Dan is het aanvragen van een vergunning niet nodig. Wanneer u echter een container wilt plaatsen op gemeentegrond, zoals bijvoorbeeld op een gemeentelijke parkeerplek of op de stoep? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de huidige regels van de gemeente. In dat geval is het raadzaam om minstens twee maanden van te voren contact te zoeken met het omgevingsloket. Het behandelen van de aanvraag kan namelijk minstens tot twee maanden duren. 

Kosten verbonden aan containervergunning in Bilthoven?

Wanneer u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u hiervoor een ontheffing aan te vragen. Deze aanvraag kost zo’n € 83,20. Daarnaast dient u ook precario kosten te betalen. Meer informatie over de kosten kunt u vinden op de gemeentewebsite van Bilthoven

Gemakkelijk een container in Bilthoven huren

Woont u in Bilthoven of omgeving en heeft u snel behoefte aan een container? Geen probleem! Uw container kan morgen al bezorgd worden wanneer u vandaag voor 12:00 uur een bestelling plaatst. De bezorging en het ophalen van de container is daarnaast al meegenomen in de prijs. 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.