Containervergunning Bunschoten-Spakenburg

Bezig met een verbouwing en bent u momenteel woonachtig in Bunschoten? Dan is het belangrijk om te achterhalen of u een vergunning dient aan te vragen en zo ja of hier kosten aan verbonden zijn. Gelukkig kan Recycle-bak u hieronder van voldoende informatie voorzien.

Ik wil een container huren in Bunschoten-Spakenburg. Heb ik een vergunning nodig?

Wanneer u een container wilt huren in Bunschoten-Spakenburg en deze wilt plaatsen dan kan het zijn dat u hiervoor een vergunning moet aanvragen. Hiervoor kunt u een vergunningcheck doen op de gemeentewebsite van Bunschoten-Spakenburg. Belangrijk is dan wel om dit minimaal 8 weken voor de verbouwing te doen, omdat het behandelen van de aanvraag minimaal 8 weken kan duren. Wanneer u een uitgebreide aanvraag doet kan dit zelfs 6 maanden duren. 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een vergunning?

Wanneer u een aanvraag indient voor een vergunning worden er zogeheten leges in rekening gebracht. Wat hiervan precies de kosten zijn is niet bekend. Dit kunt u navragen bij de gemeente Bunschoten-Spakenburg

Ja, ik wil een container huren in Bunschoten-Spakenburg!

Recycle-Bak.nl biedt afvalcontainers aan in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bij ons zowel een 3 kuub container, 6 kuub container en 10 kuub container huren. Wanneer u klaar bent met de werkzaamheden halen wij de container met afval weer netjes bij u op. Daarnaast wordt de container ook door ons geleverd. U hoeft zich dus alleen maar druk te maken om de verbouwing.   

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.