Containervergunning Eemnes

Wanneer u in Eemnes bezig bent met een grote klus zoals een verbouwing of het aanpassen van de tuin komt er veel afval vrij. Dit bent u vanzelfsprekend liever kwijt dan rijk. Om het afval kwijt te kunnen kan u een container huren. Voordat u dit doet is het echter wel verstandig om bij de gemeente Eemnes te checken of u een vergunning dient aan te vragen voor het plaatsen van een container. Recycle-bak kan u hieronder gelukkig van belangrijke informatie voorzien met betrekking tot het aanvragen van een container vergunning in de gemeente Eemnes. 

Vergunning bij huren van containers in Eemnes

Wanneer u in Eemnes een container wilt plaatsen op gemeentegrond dient u een melding in te dienen bij de gemeente. Deze melding kunt u schriftelijk doen door het invullen van een formulier. Informatie over waar u dit formulier kan opvragen kan u vinden op de gemeentewebsite van Eemnes. U dient het formulier minimaal 10 werkdagen voorafgaand aan de plaatsing van de container aan te leveren bij de gemeente. Ten slotte dient u ook een tekening (Schaal 1:1000) mee te sturen. 

Eenvoudig een container in Eemnes huren

Als u in Eemnes woonachtig ben en morgen een container nodig hebt, bestel dan vandaag voor 12:00 uur een container. De container mag tot 6 weken lang bij uw huis blijven staan. De prijs voor het huren van een container is inclusief het bezorgen en ophalen. U heeft daardoor geen last van onverwachte extra kosten.

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.