Containervergunning Huizen

Wilt u een container huren in Huizen, bijvoorbeeld voor het afvoeren van uw groenafval of houtafval? Dan moet u deze container natuurlijk wel ergens kwijt. Hoe zit dat als u niet over eigen grond beschikt?

Heb ik een vergunning nodig voor een container huren in Huizen?

Wilt u een container huren in Huizen en kunt u deze niet op eigen terrein plaatsen? Dan moet u dit melden bij de gemeente. Het formulier inclusief situatietekening moet minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden zijn ingediend. Dit mag zowel per post (Afdeling Omgeving, team Vergunningen, Postbus 5, 1270 AA Huizen) als per e-mail (omgeving@huizen.nl).

U mag de container in Huizen maximaal 30 dagen laten staan. Indien u de container voor een langere periode nodig heeft, dan moet u hiervoor een vergunning aanvragen via het omgevingsloket. Houdt u er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Huizen.

 

 

Welk type container kan ik huren in Huizen?

Via Recycle-Bak.nl kunt u diverse soorten containers huren, welke wij op het gewenste adres in Huizen kunnen afleveren. Hierbij kunt u denken aan een houtafval container of een container voor bouwafval en gemengd grof afval.

Goed om te weten: de gemeente Huizen waardeert het gebruik van een gesloten container met het oog op de brandveiligheid en het voorkomen van zwerfvuil.

Ja, ik wil een container huren in Huizen!

Heeft u reeds toestemming van de gemeente of een vergunning aangevraagd? Bestel dan uw container via Recycle-Bak.nl. Bij ons bent u namelijk altijd verzekerd van de meest voordelige tarieven en een prima service! Wij regelen het brengen en ophalen van de container, evenals het afvoeren van uw afval. Wel zo makkelijk, nietwaar? Meer info kunt u vinden op onze container huren Huizen pagina

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.