Containervergunning IJsselstein

Woont u in IJsselstein of in de buurt van IJsselstein? En bent u op dit moment zoekende naar een container om te huren? Dan is het wel zo handig dat u weet of u een containervergunning nodig heeft en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn. Recycle-bak.nl geeft u gelukkig antwoord op deze vragen.

Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in IJsselstein en wilt u deze op gemeentelijke grond (zoals een parkeerplaats, stoep of grasveld) plaatsen? Dan dient u hiervoor een aanvraagformulier in te vullen. Meer informatie kunt u hierover vinden op de gemeentewebsite van IJsselstein

Zijn er kosten verbonden aan mijn aanvraag?

Voor het plaatsen van een container op de openbare weg dient u een ontheffing aan te vragen. Aan deze ontheffing zijn wel kosten verbonden. De kosten voor het behandelen van de aanvraag is €99,95. Wordt er meer dan één object geplaatst dan komt hier € 7,25 per object bij. Wanneer u de container langer dan een week laat staan, dan betaald u per twee maanden €14,50. Het behandelen van uw aanvraag door de gemeente duurt minimaal 3 weken, zorg er dus voor dat uw ruimschoots van te voren uw aanvraag doet. 

 

Makkelijk een container huren in IJsselstein!

Bij Recycle-Bak.n kunt u gemakkelijk terecht voor het huren van afvalcontainers. Wij leveren diverse containers in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij onder andere 3 kuub containers, 6 kuub containers en 10 kuub containers aan. De container wordt daarnaast altijd netjes op het voor uw gewenste adres geleverd. Klaar met de werkzaamheden? Wij zorgen ervoor dat uw afval netjes wordt verwerkt en afgevoerd. Uiteraard snel en goedkoop! Meer info kunt u vinden op onze container huren IJsselstein pagina.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.