Containervergunning Laren

Bent u van plan om binnenkort aan de slag met een klus in Laren? Dan heeft u waarschijnlijk een afvalcontainer nodig. Bij het plaatsen van een afvalcontainer dient u echter wel rekening te houden met de regels en wetten van de gemeente Laren. Hieronder kunt u de belangrijkste informatie vinden met betrekking tot het aanvragen van een container.

Vergunning bij huren van containers in Laren

Wanneer u in Laren een container wilt plaatsen op gemeentegrond, dan moet u dit vooraf melden bij de gemeente. Stoepen, straten en andere openbare terreinen dienen namelijk goed toegankelijk te blijven. 

Een melding van plaatsing dient u schriftelijk via een formulier in te dienen. Informatie hoe u aan dit formulier kunt komen kunt u vinden op de gemeentewebsite van Laren.  De melding dient u uiterlijk 10 werkdagen van tevoren te doen. Daarnaast dient u ook een tekening mee te sturen (Schaal 1:1000)

Kosten container plaatsen in Laren

Wanneer u gebruik maakt van gemeentegrond dient u precariobelasting te betalen. Het te betalen bedrag hangt hierbij af van het volgende:

  • De tijdsduur van het gebruik van de gemeentegrond
  • Het aantal vierkante meters dat in beslag wordt genomen
  • En het aantal containers die u wilt plaatsen

Na uw aanvraag ontvangt u de verschuldigde belasting van de gemeente via een schriftelijke bevestiging. 

Eenvoudig een container huren in Laren

U kunt voor iedere klus bij Recycle-bak.nl terecht voor het huren van een container. Daarnaast heeft huren bij ons ook nog andere voordelen. Zo zijn de kosten voor het brengen en het ophalen van de container inbegrepen in de kosten. Daarnaast mag u 6 weken lang gebruik maken van de container Ten slotte als u nu voor 12:00 uur een container bestelt, dan bezorgen wij die morgen al!

 Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.