Containervergunning Muiden

Op zoek naar een container om te huren in Muiden? Dan is het wijs om u eerst te verdiepen in de regels die van toepassing zijn in deze gemeente. Wij van Recycle-bak bieden hieronder voldoende informatie aan u met betrekking tot het aanvragen van een vergunning en verbonden kosten hieraan.

Ik wil een container huren in Muiden. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren en plaatsen in Muiden dan is slechts een melding aan de gemeente voldoende. U dient echter een vergunning aan te vragen aan de gemeente wanneer u een container langer dan 12 weken laat staan. U dient hierbij het volgende aan te geven:

  • Het bouwobject (Bijvoorbeeld steiger, hoogwerker of container)
  • De breedte en diepte inclusief stempels van alle objecten die u wilt plaatsen. Geef de afmetingen aan in meters, m2 of m3.
  • De reden van plaatsing
  • Situatieschets. Stuur een duidelijke foto mee of afschrift via Google Street View, ingezoomd op straatniveau en geef aan waar het object komt te staan. 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een vergunning?

Wanneer u enkel en alleen een melding maakt is dit gratis. Aan een vergunning zijn echter wel kosten verbonden. Een vergunning kost €69,55. U dient de vergunning daarnaast uiterlijk 15 werkdagen voor het plaatsen aan te vragen. U kunt deze vergunning met DigiD of met eHerkenning aanvragen. Verdere informatie over het aanvragen van een containervergunning kunt u vinden op de gemeentepagina van Gooisemeren.

Ja, ik wil een container huren in Muiden!

Bij Recycle-Bak.nl hebben wij afvalcontainers in verschillende soorten en maten die u kunt huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een 3 kuub container, 6 kuub container en 10 kuub container

  

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.