Containervergunning Muiderberg

Bent u woonachtig in Muiderberg en wilt u een container huren? Dan is het belangrijk of u een vergunning dient aan te vragen en wat hier eventueel de kosten van zijn. Recycle-bak biedt u hieronder gelukkig antwoord op deze vragen. 

Ik wil een container huren in Muiderberg. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in Muiderberg dan is een melding aan de gemeente voldoende. U dient wel een vergunning aan te vragen wanneer u de geplaatste container langer dan 12 weken laat staan. Bij het aanvragen van een vergunning dient u het volgende door te geven:

  • Het bouwobject (Bijvoorbeeld steiger, hoogwerker of container)
  • De breedte en diepte inclusief stempels van alle objecten die u wilt plaatsen. Geef de afmetingen aan in meters, m2 of m3.
  • De reden van plaatsing
  • Situatieschets. Stuur een duidelijke foto mee of afschrift via Google Street View, ingezoomd op straatniveau en geef aan waar het object komt te staan. 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een vergunning?

Doet u slechts een melding aan de gemeente dan is dit gratis. Aan een vergunning zijn echter wel kosten verbonden. Een vergunning kost €69,55 en dient u uiterlijk 15 werkdagen voor het plaatsen aan te vragen. U kunt deze vergunning met DigiD of met eHerkenning aanvragen. Verdere informatie over het aanvragen van een containervergunning kunt u vinden op de gemeentepagina van Gooisemeren

Ja, ik wil een container huren in Muiderberg!

Bij Recycle-Bak.nl kunt u afvalcontainers in verschillende soorten en maten huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een 3 kuub container, 6 kuub container en 10 kuub container

  

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.